Haber Xiaomi Mi 10 Yeni Sızıntı, Tasarım, Özellikler, Fiyat ve Yayın Tarihi

Bildiğiniz gibi, 2020'nin ilk çeyreğinde , amiral gemisi smartphone Xiaomi Mi 10'un resmi tanıtımı yapılacak ve bu, piyasaya sürülen şirketin en gelişmiş telefonu olmasını vaat ediyor.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Gelecekteki yenilik görüntüler üzerinde gösterildi, böylece şimdi herkes görünüşüne bakabiliyor. Ayrıca, bu telefonun, ön kamera (tek) için bir deliğe sahip 6.2 inçlik bir Dinamik AMOLED ekranın yanı sıra, saat hızı 3.1 GHz olan sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 865 işlemciyi alacağı da belli oldu.

Mobil cihaz yonga seti, 5G ağ bağlantılı bir Snapdragon X70 modem ve bir Adreno 730 grafik hızlandırıcı ile desteklenir. Aksi halde, telefonun bir seramik kasası, 8/12 GB çalışma hafızası ve 256/512 GB sürekli hafıza ve 100 watt hızlı şarj etme desteğine sahip 5000 mAh şarj edilebilir bir bataryası vardır.

Ana kamera, 5x optik zoom için destek sağlar ve bu etki, 20 Mp + 20 Mp + 5 Mp çözünürlüğe sahip üç mercek kullanılarak sağlanır. Kameranın dört katına çıkacağı telefonun premium bir sürümü de olacak.

Xiaomi Mi 10 tanıdık bir 3,5 mm jaka sahip değil, alt kısımda yer alan USB C Tipi bir arayüze sahip. Diğer şeylerin yanı sıra, mobil cihazın stereo hoparlörleri ve IP68 standardına göre uzun süredir beklenen suya ve toza karşı çok fazla koruması var, bu nedenle bu amiral gemisiyle iki metre derinliğe kadar dalmak mümkün olacak Zaman içinde bir saatten fazla.

Mobil cihazın kasasının tam boyutu henüz bilinmiyor, ancak fiyat belli: telefon 550 ABD Doları'na mal olacak.

8/256 GB kalıcı belleğe sahip temel model bu miktar parayla fiyatlandırılırken, daha ileri seviye daha pahalı olacak ve bu da oldukça açık. Doğrudan yenilik üzerine “kutunun dışında” Android 10.0 Q işletim sistemini Google’dan ancak MIUI 11 bellenimi biçiminde kuracaksınız .

Büyük olasılıkla, telefon Şubat 2020'nin ikinci yarısında ilan edilecek ve satışları sunumdan 1-2 hafta sonra başlayacak. Her şey, bu cihazın alıcılar arasında isabet edeceğini gösteriyor çünkü özelliklerin kombinasyonu açısından eşitliği olmayacak.

Bu haber yabancı kaynalardan sadece MIUITürkiye için derlenmiştir...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Asdqwer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Yok :)
Cihazım
Mi 8
Konular
27
50x zoom optik olmazsa bir anlamı yok. Optikse harika olur ama bana pek mümkün gibi gelmiyor, varsa helal olsun ninja~~
Bir diğer nokta da kendi cihazım Mi 9T'de dahil amiral gemisi olmayan modeller için 4k video çekimi sadece reklam. İşlemci bunun için yeterli değil, başta kasma yapıyor bu yüzden hatta.
50X dijital zoom bence gayet başarılı. Zaten 5X Optik olur. 5X zoomda bir de OIS olursa iyi olur.

Mart kedisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi6
Konular
18
Tasarım işi kişiden kişiye değişir bence böyle güzel hoş olmuş pop up da olabilirdi. Onun dışında özellikleri canavar gibi. Fiyatı biraz daha düşük olsa keşke.

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

peyer9

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fırat
Konular
2
Çentik ve delik, benden uzak dursun... Mi Max4, eğer çıkarsa, centikli veya delikli, o zaman Mi Max3 ile mezara kadar devam edebilirim

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Aynen sonuna kadar katılıyorum size. Sırf çenik, delik olayı yüzünden mi6 yı tamir ettirdim. Mezara kadar devam gibi..

ForzaJuve69

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
2
Xiaomi samsung ile baya ileri götürdü işleri. Önce samsung üretimi kamera lensi. Şimdi infinity o ekran, üstelik dynamic amoled panelle birlikte. Ve fiyata baktığımızda yalnızca $550 lık bi cihaz. Samsung bu standarlara sahip bir cihazı minimum $1000 fiyat etiketi ile önümüze koyardı. İki marka arasında güzel ortaklıklar yapılıyor anlaşılan.

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Fiyat çok iyi. Ama 5G ve ip 68 varsa bence 550 dolar hikaye olur. 700 dolar falan olur o da 6-7.000 liralardan satılır burda. 2020de gelecek olan vergiler ile 7500 seviyelerinde olur herhalde. Ozelliklerini zaten asagi yukari herkes tahmin eder ama tasarim fena değil. Edge ekran olmamasi çok iyi sonra ekran koruyucu bulamıyoruz :)

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Xiaomi samsung ile baya ileri götürdü işleri. Önce samsung üretimi kamera lensi. Şimdi infinity o ekran, üstelik dynamic amoled panelle birlikte. Ve fiyata baktığımızda yalnızca $550 lık bi cihaz. Samsung bu standarlara sahip bir cihazı minimum $1000 fiyat etiketi ile önümüze koyardı. İki marka arasında güzel ortaklıklar yapılıyor anlaşılan.
Sony lensleri daha iyi iş çıkarıyor fotoğraf konusunda.

Üst Alt