Haber Xiaomi Mi 10 Türkiye’de satışa çıktı; işte fiyatı!

Xiaomi Mi 10 Türkiye’de satışa çıktı; işte fiyatı!
Herkesin merakla beklediği amiral gemisi ülkemizde satışa çıktı. Fiyat ise bizleri şaşırtmadı, Mi 10 Pro fiyatını ise hayal bile etmek istemiyoruz. Ülkemizde kısa süre önce tanıtımların başlaması çok yakında piyasaya sürüleceğini göstermişti. Bugün ise ilk satış kanalında Mi 10 fiyatı göründü. Xiaomi Türkiye Garantili olarak satılan model 256 GB dahili depolama alanına sahip varyant ve …

Destiny97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
36

Sancarexp

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Honor X9A
Meslek
Serbest çalışan
Konular
101
QHD Ekran Yok
Dynamic Amoled yok
Gorilla Glass 6 yok

8499TL Satışa çıkarırken utanmadinizmi

#Xiaomi
#XiaomiTürkiye

cyberhamdi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hmd
Cihazım
Mi 9
Konular
8
mi 10 pro da 10.000 falan mı o zaman :)

cagrialaf

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi Note 10
Konular
36
Şimdi bu konu biraz göreceli. Ülkenin bulunduğu durum daha doğrusu dünyanın bulunduğu durum sebebiyle fiyatlar yakında illa ki düşecektir. Şu an ki dolar kurunu TL'ye çevirdiğimiz de Cİhazın çıkış fiyatının üzerine pek bir şey eklenmediği taraftarıyım. Yüklenici Fİrmada payını alıyor Mağazalarda bunları da hesap etmek lazım. Her zaman yapıldığı gibi yurtdışı garantisiz modeller ticaret yollarının kapanması nedeni ile gelmeyeceği için bu fiyatlar ile baş başa kalmış oluyoruz. Aklı başında kimse ne olacağımız belli değilken 8 Bin Lira bir telefona vermez kanısındayım. ( Elbette para var İmkan var derneği üyeleri dediğimi üzerine alınmayabilir.) Xiaomi artık üst düzey teknoloji kullanmaya ve F/P ürünlerini sadece belli modeller altında muhafaza etmeye başladı. smoking~~ Bu evin tüm çatısı altında uygun fiyatlar yok artık. Böyle olacağı da belli olduğu için şaşırmadım. Velhasıl cihaz güzel duruyor. İçerisinde inci değerinde donanımlar var. Başarılı buldum ben

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular