Soru xiaomi markası sizi pişman etti mi?

ultio_23

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
eh işte
Cihazım
note 3
Konular
2
arkadaşlar xiaomi marka cep telefonu almadan önce büyük bi hevesle alıp kullandıktan sonra keşke almasaydım dediğiniz oldu mu? olduysa sebeplerini yazar mısınız?

hiboz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hiboz
Cihazım
12 lite
Meslek
muallim
Konular
3
vodafone kullanırken biraz sıkılmıştım 4g göremediğim için ama Turkcele geçince rahatladım. Mi5 i kuponlarla 900 tl ye delta garantili almıştım. Daha ne olsun.Bu saatten sonra şaomiden başka telefon almam.

Oyla:

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Bir, iki cihaz haricinde hiç sorun yaşamadım desem yeridir, ancak elektronik şans işi bazen insana düzgün cihaz denk gelmeyebiliyor happy~~

Oyla:

Caner06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner Güngör
Cihazım
Xiaomi 12
Konular
65
Donanım olarak en alt düzey telefonu bile o sınıfa göre üst düzey donanımlar içeriyor. Yazılım olarak sıkıntılı ancak custom rom olarakta çok seçenek var. Yazılım işinide düzeltecekler inşallah.

Oyla:

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Mi 5s , Google pixel in yazılımsal olarak çuşşşş denmiş hali iken, 3000 tl pixele verip pişmanım demek, asıl pişmanlıktır. 1550 TL verip pişmanım demek ayıptır.

Oyla:

MRYGZ

Yağız
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yağız
Cihazım
Mi 6
Konular
21
donanım olarak pişman etmedi ama yazılım olarak gerçekten vasatlar, globalleşme konusunda ise kesinlikte vasatlar.

Oyla:

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Mi5s , Samsung a serisinin en iyi telefonundan , kat kat stabil , hızlı ve yeteneklidir. Hem yazılım. Hem donanım olarak. Samsung, lg , gibi telefonların arayüzlerinden bence daha akıcı ve dengeli. Sony kadar sade, ama çok ince detaylarda daha efektif bir arayüz miui. Yine benim bulduğum tek eksik, stok kamera algoritması vasat. Buna hiç birşey demem. Ancak bildiğim kadarıyla bu konuda birim kurdu xiaomi. Farkındalar bunun. Bu arada a serisinin 2000 tl lik telefonları , ancak mi5x e rakip olabilir.

Oyla:

trojan89

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
10
Çok büyük heves ile aldığım Mi 6 benim için acayip hayal kırıklığı oldu. Tam tamına 4 tane Mi 6 kullandım. Hepsinde mi ekranda ışık sızması, kenarların soyulması. Ölü pikseller, vs olur, gerçekten soğuduğum. Pişman olduğum tek cihazdır mi 6..

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

thefatality

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mücahit
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
1
Merhabalar, ocak ayından beri Mi6 kullanıyorum. İthalatçı garanti yöntemiyle aldım. Diğer insanların yaşadığı gibi 4.5G çekmemesi, kasma, donma, pil yetersizliği, performans düşüklüğü VS. Herhangi bir problem yaşamadım şükür. Telefon yağ gibi akıyor. Miui9un bildirim sistemini ve romun genel yapısını beğenmiyordum. Custom rom, root VS. Hepsini aştım. Ciddi anlamda bir eksik soracak olursanız stock romun kamera uygulamasını cidden beğenmiyorum. Onu da Google camera ile kapattım. Şimdi de miui 10 kurdum telefon her anlamda harika oldu. Bundan sonra bir telefon almak istersem Xiaomi'nin en yeni amiral gemisini alırım. Saygılarımla.

Oyla:
Üst Alt