Soru xiaomi markası sizi pişman etti mi?

ultio_23

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
eh işte
Cihazım
note 3
Konular
2
arkadaşlar xiaomi marka cep telefonu almadan önce büyük bi hevesle alıp kullandıktan sonra keşke almasaydım dediğiniz oldu mu? olduysa sebeplerini yazar mısınız?

Chandler Muriel Bing

I'm hopeless and awkward and desperate for love.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Çok Değişken
Meslek
Cep Teknik
Konular
27
arkadaşlar xiaomi marka cep telefonu almadan önce büyük bi hevesle alıp kullandıktan sonra keşke almasaydım dediğiniz oldu mu? olduysa sebeplerini yazar mısınız?

2 model kullandım Mi5s ve Mi6 ikisi için de tek kelime söyleyebilirim, mükemmel. Telefonlarında üst segment cihazlar kesinlikle üzmeyecektir ama giriş seviyesi ve orta segment cihazlarda her ne kadar stabil de olsa performans belli bir yerde durur ve düşüşe geçer.

Telefondan pişman olmadım ama kulaklık konusunda pişmanım Piston Pro HD modelini 2 kere aldım ikisi de 1 hafta içinde bozuldu ( sol taraftan ses az geliyordu )

Oyla:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
ilk cihazim ilk karin agrim.mi5s dir:) ve halende parmak izi tam sorumsuz ve zamaninda guncelleme alabilmis degil.
keske mi5s yerine yerine plus alsaydim hemde uslanmadim iki kere aldim:)

Oyla:

edmin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
Oppo reno 4
Meslek
HVKK Astsubay
Konular
25
Mi band 2, powerbank 10000mah v2, uzatma kablosu 3 usb li bunlardan çok memnunum. Mi6 var çok pişmanım keşke başka telefon alsaydım. Ankara'nın göbeğinde daha 4.5g çektiğini görmedim (Türkiye'deki 4.5g frekansları ile uyumsuz), hiçbir televizyona ekranı yansıtamadım, telefon görüşmesi esnasında karşı taraf sürekli konuşmalarının yankı yaptığını söylüyor artık telefon görüşmesi yapamaz oldum (2 haftadır serviste telefon).

Oyla:

Lodos1963

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Lodos
Cihazım
Mi 5
Konular
0
1.5 yildir mi 5 kullaniyorum sarj harici hersey harika ama şarj berbat :(

Oyla:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
Mi band 2, powerbank 10000mah v2, uzatma kablosu 3 usb li bunlardan çok memnunum. Mi6 var çok pişmanım keşke başka telefon alsaydım. Ankara'nın göbeğinde daha 4.5g çektiğini görmedim (Türkiye'deki 4.5g frekansları ile uyumsuz), hiçbir televizyona ekranı yansıtamadım, telefon görüşmesi esnasında karşı taraf sürekli konuşmalarının yankı yaptığını söylüyor artık telefon görüşmesi yapamaz oldum (2 haftadır serviste telefon).

uyumsuz olan bitek vodafone oda her yerde degil kirsal bolgelerde ankaranin kirsal bolgesindeyseniz oda sizin sanssizliginiz olmus bence

Oyla:

omurserap

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Omur
Cihazım
Mi6
Konular
56
Mi 6 almadan önce 3 ay araştırdım, şuan kullanıyorum çok memnunum bu arada unutmadan elektronik işi şans işi,

Oyla:

sahinsah52

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sah
Cihazım
Mi6
Konular
2
Tabiki hayır... Xiaomi ve pişmanlık bir cümlede kullanılmaz.. Candır can...

Oyla:

erener

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mi9T
Meslek
Biyomedikal Tek.
Konular
13
Mi6 alalı yaklaşık 2 ay olacak son derece memnunum, bu marka benim nezdimde fiyat/performans ürünü idi ancak fırlayan kur ve mi8 gibi çıkan son sürüm fiyatlarını görünce hayal kırıklığı yaşamadım değil.

Oyla:

tanertuna2687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taner
Cihazım
Poco f5 pro
Meslek
Yönetici
Konular
28
Ben de 8 ay önce eşime aldım. ilk etapta çok önyargılı davrandım ama araştırdıkça önyargımın yersiz olduğunu gördüm. Hatta dayanamayıp telefonu ondan aldım

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Mi6 alalı yaklaşık 2 ay olacak son derece memnunum, bu marka benim nezdimde fiyat/performans ürünü idi ancak fırlayan kur ve mi8 gibi çıkan son sürüm fiyatlarını görünce hayal kırıklığı yaşamadım değil.
Sadece Mi8 in fiyatı yükselmiyor ki, rakiplerinde fiyatı yükseliyor....yani kısaca Xiaomi yine F/P ürünü...
Doğrusu esasen fiyat yükselmesi söz konusu değil, bizim paramızın pul olmasından kaynaklı, İnşallah kalıcı olmayan bir durum olur

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:
Üst Alt