Yardım Xiaomi Kulaklık Tavsiyesi (Bluetooth)

ibico_89

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
12
Merhaba arkadaşlar xiaomi kulaklık düşünüyorum. (Bluetooth ağırlaklı bass-tiz arası sizin görüşünüz olarak değerlendirmek istedim. şuan kullandığım model kulaklık kablolu onun yerine kablosuz kullanmak istiyorum. (( )) aşağıda linkleri koydum arkadaşlar üstdeki model ilgimi çekti güncel hangisiyse yada şuan kullanan var ise bir zahmet yardımcı olursa sevinirim kolay gelsin @miutürkiye saygılar

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Alttaki kulaklığı aktif olarak kullanıyorum. Ses kalitesi olarak açıkçası çok tatmin etmiyor. Üstteki modelde ise ses kalitesi daha da aşağıda. Eğer bluetooth kulaklığı müzik dinlemek için kullanacaksanız aptx desteği olmasına özen gösterin. QCY modellerine bir göz atmanızı tavsiye edebilirim.

Oyla:

ogunozden

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ogün
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
4

Bende bu kulaklık var ve kendisinden gerçekten çok memnunum. Telefonum rootludur ve dolby atmos ile müzik dinleme, konuşma kalitesi başka bir seviyeye çıktığı görüşündeyim :)

Oyla:

tariktastan

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık Taştan
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
EndüstriMüh. Öğr.
Konular
10
Merhaba arkadaşlar xiaomi kulaklık düşünüyorum. (Bluetooth ağırlaklı bass-tiz arası sizin görüşünüz olarak değerlendirmek istedim. şuan kullandığım model kulaklık kablolu onun yerine kablosuz kullanmak istiyorum. (( )) aşağıda linkleri koydum arkadaşlar üstdeki model ilgimi çekti güncel hangisiyse yada şuan kullanan var ise bir zahmet yardımcı olursa sevinirim kolay gelsin @miutürkiye saygılar

11.11 İndirimlerinde Aliexpress'te sipariş sayısı en yüksek kulaklıklardan biri olan Bluedio TN Bluetooth Kulaklığı 10$ 'a satın aldım.

18 Günde takipli kargo ile elime ulaştı. Dilerseniz 3 $ fazla verip Bluedio Türkiye Deposundan Aras Kargo vasıtası ile 3-4 gün içerisinde temin edilebiliyor.
Ürün Türkiye'de 180 lira civarında fiyatlarda satılıyor.

+ Kendisinden çok memnunum. Ses kalitesi baslarda çok ama çok iyi , tizlerde ise iyi seviyede .
+ Özellikle şarj ömrü konusunda çok başarılı bir kulaklık. Günde yaklaşık 1.5 saat kadar Üniversite'ye gidip gelirken kullanıyorum. Şarjı bu şeklilde 8-9 gün gidiyor.
+ Aktif gürünlü önleme özelliği mevcut olan kulaklıkta bu özellik aktifleştirildiğinde sizi dış ortamdan neredeyse tamamen izole ediyor. Lakin bu özellik aktif iken şarj daha hızlı tükeniyor.Ben genelde bu özelliği kullanmıyorum çünkü normal şehir gürültüsü müzik dinlerken kulağıma gelmiyor.
+ Ürün malzeme olarak gayet kaliteli ve şık bir tasarıma sahip. Mıknatıslı olması sayesinde göğüs kısmınızda birleştirerek rahatça boynunuzda durabiliyor.

Tavsiye ederim :)

Oyla:

ibico_89

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
11.11 İndirimlerinde Aliexpress'te sipariş sayısı en yüksek kulaklıklardan biri olan Bluedio TN Bluetooth Kulaklığı 10$ 'a satın aldım.

18 Günde takipli kargo ile elime ulaştı. Dilerseniz 3 $ fazla verip Bluedio Türkiye Deposundan Aras Kargo vasıtası ile 3-4 gün içerisinde temin edilebiliyor.

+ Kendisinden çok memnunum. Ses kalitesi baslarda çok ama çok iyi , tizlerde ise iyi seviyede .
+ Özellikle şarj ömrü konusunda çok başarılı bir kulaklık. Günde yaklaşık 1.5 saat kadar Üniversite'ye gidip gelirken kullanıyorum. Şarjı bu şeklilde 8-9 gün gidiyor.
+ Aktif gürünlü önleme özelliği mevcut olan kulaklıkta bu özellik aktifleştirildiğinde sizi dış ortamdan neredeyse tamamen izole ediyor. Lakin bu özellik aktif iken şarj daha hızlı tükeniyor.Ben genelde bu özelliği kullanmıyorum çünkü normal şehir gürültüsü müzik dinlerken kulağıma gelmiyor.
+ Ürün malzeme olarak gayet kaliteli ve şık bir tasarıma sahip. Mıknatıslı olması sayesinde göğüs kısmınızda birleştirerek rahatça boynunuzda durabiliyor.

Kardeşim çok teşekkür ederim. bilgilerin için ((başka model var bende )) yeni pocop f1 aldığım için nasıl bir ses kalitesi vardır bilemem denemedim. ama sizin önerdiğiniz model ise marka olarak biliyorum. birde tarık kardeşim ses bass- iyise ama bangır ziyade dışardan gelen sesi sevmiyorum. teşekkürler bilgiler için :)

Oyla:

Sakin61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi Max 3
Meslek
Jeodezi
Konular
3

Hocam telefon konuşması yapmayı denediniz mi hiç? Gürültülü ortamda konuşması, karşı tarafa giden ses daha doğrusu mikrofonu nasıl?

Oyla:

tariktastan

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık Taştan
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
EndüstriMüh. Öğr.
Konular
10
Kardeşim çok teşekkür ederim. bilgilerin için ((başka model var bende )) yeni pocop f1 aldığım için nasıl bir ses kalitesi vardır bilemem denemedim. ama sizin önerdiğiniz model ise marka olarak biliyorum. birde tarık kardeşim ses bass- iyise ama bangır ziyade dışardan gelen sesi sevmiyorum. teşekkürler bilgiler için :)
Dışarıdan ses almıyor , dışarıya yüksek seste dahil ses vermiyor. Bende .1.5 aydır Poco kullanıyorum , telefonla uyumlu bir sıkıntı yaşamadım .Üründen memnunum .Tabii karar sizin :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam telefon konuşması yapmayı denediniz mi hiç? Gürültülü ortamda konuşması, karşı tarafa giden ses daha doğrusu mikrofonu nasıl?
Üniversiteye yakın olduğumdan 15 dakika kadar yürüyerek gidip geliyorum ve yolda genelde müzik dinler veya kız arkadaşımla konuşurum. Dışarıdayken yaptığım konuşmalarda konuştuğum kişilere sorduğumda sesin gayet iyi geldiğini , ev gibi ortamlarda ise çok net geldiğini söylediler . Şahsen bir olumsuzluk ile şuana kadar karşılaşmadım

Oyla:

Sakin61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi Max 3
Meslek
Jeodezi
Konular
3
Dışarıdan ses almıyor , dışarıya yüksek seste dahil ses vermiyor. Bende .1.5 aydır Poco kullanıyorum , telefonla uyumlu bir sıkıntı yaşamadım .Üründen memnunum .Tabii karar sizin :)

Üniversiteye yakın olduğumdan 15 dakika kadar yürüyerek gidip geliyorum ve yolda genelde müzik dinler veya kız arkadaşımla konuşurum. Dışarıdayken yaptığım konuşmalarda konuştuğum kişilere sorduğumda sesin gayet iyi geldiğini , ev gibi ortamlarda ise çok net geldiğini söylediler . Şahsen bir olumsuzluk ile şuana kadar karşılaşmadım

Çok teşekkür ederim, denemeye değer o zaman bende konuşma için uygun fiyatlı ama gürültülü ortamda iletişimi kaybetmeyeceğim bir şey arıyordum :)

Oyla:

ogunozden

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ogün
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
4

Bu kulaklığı da kullandım. Görüşme kalitesi çok kötü idi. Müziklerde yeteri kadar bass da söz konusu değildi.

Oyla:

ibico_89

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
12

Üniversiteye yakın olduğumdan yürüyerem gidip geliyorum ve yolda genelde müzik dinler veya kız arkadaşımla konuşurum. Dışarıdayken yaptığım konuşmalarda konuştuğum kişilere sorduğumda sesin gayet iyi geldiğini , ev gibi ortamlarda ise çok net geldiğini söylediler . Şahsen bir olumsuzluk ile şuana kadar karşılaşmadım

peki cevap için eyvallah kardeşim şarj 1.5 gün gidiyor ben bunu gün içinde kullansam şarjı çok hızlı bitmez dimi 8-9 gün gidiyor demiştin kardeşim birde powerbank alıcamda önerin varmı kusuruma b. bunu değerlendireyim önerin için sağol kardeşim

Oyla:
Üst Alt