Yardım Xiaomi Kilitlendi Açılmıyor

musluk07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ERDEM
Cihazım
XİAOMİ
Konular
1
Model Xiaomi Redmi Pro (64gb) Telefonu yakınımdan aldım , yani Kilitki şekilde aldım açtırmam için.Fotograftada gördügünüz gibi ''Locked'' yazıyor.Telefoncuya gitim 200 tl masrafı dediler , 3 gün kalıcak flan dediler işte.Yapıcakları yeni room atmak galiba.Telefonun kutusu flan kayıp faturada dahil yani gerekli bir evrak bulamıyoruz.Arkadaşım bu siteye yönlendirdi.Şimdi sizin değerli görüşlerinze ihtiyacım var.

Burdada ingilizcem olmadığı için aynı şekilde yeni bir sürüm yükleyip çözüyolar.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

middenyarock

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Doğukan
Cihazım
Mi Note 2
Konular
0
Sorununuzu çözdünüz mü ? bizimle de paylaşın lütfen bende aynı sorunu yaşıyorum mi note 2 cihazımda rom atmayı denedim ancak bootloader kilidi açık değil xiaomi account kullanıcı adını ve şifresini bilmiyorum nasıl yapacağım ?

Oyla:

GokhanOfficial

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
13
Sorununuzu çözdünüz mü ? bizimle de paylaşın lütfen bende aynı sorunu yaşıyorum mi note 2 cihazımda rom atmayı denedim ancak bootloader kilidi açık değil xiaomi account kullanıcı adını ve şifresini bilmiyorum nasıl yapacağım ?
Telefonun size ait olduğunu kanıtlamak için faturanızın resmi ile birlikte Zenex hocama Ö.M. atın. Yardımcı olacaktır. Bildiğim kadarıyla bataryayı söküp EDL modda ROM atılması gerekiyor bu şifreden kurtulmak için.

Oyla:

denizarcak

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
deniz
Cihazım
mi max 2
Konular
0
İnternet üzerinden aldığım mi max 2 cihazımı kardeşime vermiştim. Parmak izi okuyucusuna uygun duruş sergilemediği için telefon kilitlenmiş ve şifre istemekte (lock) fakat kullanıcı olarak kısaltma şeklinde gösterdiği rakamlar benim mi id ile ilgisi yok. O sebeple kabul etmiyor şifremi. nasıl bir yol izlemeliyim? çok teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sanırım şifre istiyor.

Oyla:
Üst Alt