- Adım
- Ömer Faruk
- Cihazım
- Xiaomi 13 Ultra
- Meslek
- IT Uzmanı
- Konular
- 13
Yapana bağlı işçiliği kötüyse zararı olabilir.Direnç değiştiği zaman bi zararı varmıdır
Yapana bağlı işçiliği kötüyse zararı olabilir.Direnç değiştiği zaman bi zararı varmıdır
YapilamiyorMerhaba k50 gaming şuan ne durumda imei atılabiliyormu
xiaomitools.com
Hocam, eskiden aynı gün içinde arabamı satıp, yeni araba alıyordum.Esasında kayıtsız 370 dolara veriyorlar, Max 3 ü de min.2000 e okutsam, yaklaşık 3400-3500 liraya mal olmuş olacak, atla deve bi para değil ama ya alışamazsam?, Max 3 ü ararsam?...6.9 inche çok alıştım, gözlerde zaten bozuk olunca, insan haliyle 1000 kere düşünüyor
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
10a mediatek işlemci olduğundan yazılımla atılabiliyor ama kesinlikle önermeyeceğim bir cihaz olur. Özellikleri çok düşükredmi 10 alma arefesindeyim, satıcı direnç işlemi olmadan imei atıldığını söylemişti, buradaki listede redmi 10 a dirençle imei atıldığı belirtilmiş. bir değişiklik varmı yoksa satıcı beni kandırıyormu bilgi verebilirmisiniz.
Snapdragon işlemciler direnç ile çözülebiliyor. Mediatek işlemci yazılımsal olarak çözülüyor genelde. K50 mtk dimensity 8100 işlemci. Şimdi çıkmasa da ilerde yazılımsal kayıt çıkar benceMerhaba Bu redmi k 50 8 256 almak istiyorum imei durumu belli değilmiş. Ancak sitede bu şekilde yazıyor. Bu ne demek oluyor bilgisi olana arkadaşlar açıklarsa sevinirim.
Cevabınız için teşekkür ederim, bugün redmi note 10s (6 128) yurt dışı bir cihaz denk geldi onu aldım. bu cihaz nasıldır sizce?10a mediatek işlemci olduğundan yazılımla atılabiliyor ama kesinlikle önermeyeceğim bir cihaz olur. Özellikleri çok düşük
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Snapdragon işlemciler direnç ile çözülebiliyor. Mediatek işlemci yazılımsal olarak çözülüyor genelde. K50 mtk dimensity 8100 işlemci. Şimdi çıkmasa da ilerde yazılımsal kayıt çıkar bence
mediatek helio serisini hiçbir zaman önermiyorum ve 90 hz altı telefon da alınmaz bence bu devirdeCevabınız için teşekkür ederim, bugün redmi note 10s (6 128) yurt dışı bir cihaz denk geldi onu aldım. bu cihaz nasıldır sizce?