- Adım
- beggo
- Cihazım
- sanoto
- Konular
- 0
merhaba arkadaşlar;
NFC ile işlem yaparken, kullanmak istediğiniz banka uygulamasını öncelikli hale getirmek gerekeiyor... bende öyle oldu en azından.
paraf uygulamasında nfc ödemeyi etkinleştirdim, nfc işlemlerinde otomatik oradan ödeme yaptı. başka bankanın nfc ödemesini etkinleştirirken o uygulamayı birinci kullanıma dahil etti.
banka uygulamasında nasıl bir sorun oluyor bootloader açık olması.
ikincisi, kripto işlemleri, cüzdan işlemlerinde imei değiştirmek sorun olur mu? nasıl önleyebiliriz.
NFC ile işlem yaparken, kullanmak istediğiniz banka uygulamasını öncelikli hale getirmek gerekeiyor... bende öyle oldu en azından.
paraf uygulamasında nfc ödemeyi etkinleştirdim, nfc işlemlerinde otomatik oradan ödeme yaptı. başka bankanın nfc ödemesini etkinleştirirken o uygulamayı birinci kullanıma dahil etti.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam merhaba,*** Sorum: Redmi Note 10 pro Dirençli repair yapıldıktan sonra bootloader kilidi açık mı kalıyor. Yoksa kapatılabiliyor mu? Bankacılık uygulamaları için en güvenli yol kapalı olması. Benim için en önemli kriter bu.
banka uygulamasında nasıl bir sorun oluyor bootloader açık olması.
ikincisi, kripto işlemleri, cüzdan işlemlerinde imei değiştirmek sorun olur mu? nasıl önleyebiliriz.