- Adım
- ali
- Cihazım
- xiaomi mi 4
- Konular
- 48
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Olayı doğru özetlemişsiniz hocam, burda amaç tabiki telefonda profesyonel kameraya sahip olmak değil ama anlık spontone gelişen görüntüleri telefonumuzla çekiyoruz. Hiçbirimiz profesyonel fotoğrafçı değiliz ve öyle bir kamerayı yanımızda her zaman taşıyamayız.amaç kamera almak değil ki hocam amaç telefonlardaki kameranın diğer cihazlara göre daha kötü bir görüntü vermesi konu burada iphone fiyatına profesyonel kamera alınır değil yani...
Kamera konusunda mi 4 evet hala üst seviyede ama mi4'den sonraki hiçbir cihazının kamerasını ben beğenmedim şahsen örneğin;mi 5 te ön kamera odaklama sorunu (çok kişi) selfie yaparken var.
Mi 4 Kamera kalitesi fena değil ama onda mesela şöyle bir saçmalık var aynı donanımı kullanan G3 FHD 60 fps video kaydedebilirken bunu mi 4'te yapamıyorsun o olaya kıl oluyordum mesela şuan Le pro 3 kullanıyorum kamera benim için 2. plandadır hız+performans+batarya önceliklidir benim için her zaman ...
Ayrıca donanım ihtiyacı kişiye göre tabiki değişir ama telefonda iyi bir kamerada bana göre ihtiyaçtır. Mi4 eski olmasına rağmen sonradan çıkan modellere kamera açısından beş basar. Xiaomi nin mutlaka bu konuyu çözmesi gerekiyor.
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi