Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HyperOSXiaomi HyperOS 3 duyuru tarihi açıklandı: Android 16 geliyor
FOS 3 ile de artık tam iPhone ile uyumlu olacakmış diye okudum...kimsenin 100 k küsür vermesine artık gerek kalmayacak, Xiaomi FOS 3 ile Elmanın resmen muhteşem çakması olacakmış, herkesin gözü aydın
Samsung'a geçtiğinizde keşke xiaomi de kalsaydım diyeceksiniz çünkü arayüz çok basit ve oyuncağımsı gibi evet Samsung'un arayüzü çok stabil ve kararlı fakat arayüz görünümü bi hyperos olmadığını anladığınızda keşke Samsung almasaydım diyeceksiniz ben 7 yıl farklj farklı xiaomi telefonları kullandım ve canım sıkıldı Samsung da A34 e geçtim 2023 yılında arayüz çok stabil ve çok kararlı ve özelleştirmesi güzel ama arayüz görünümü bi xiaomi etmediği için maalesef bir süre sonra pişman oldum ve tekrardan bu sefer xiaomi den poco f6 ya geçmiş bulunmaktayım.Açıkcası Samsung a geçmeden önce bir daha düşünün derim
Gelse ne olacak ki zaten hocam...bende BL kilidi açık ve EU rom yüklü, halen 1.0.10.0 ve bunun üzerine sayısız system güncellemesi geldi ve ben hiç birisini yapmadım..Yakın bir dostumda amiral gemisi cihazda 2 yüklü, 3 ü bekliyor, ona soruyorum, bir fark varmı diye, yok diyor...ama HOS/FOS muhteşem olacakmış diyorlar...1 ve 2 de dedikleri gibi
FOS 3 ile de artık tam iPhone ile uyumlu olacakmış diye okudum...kimsenin 100 k küsür vermesine artık gerek kalmayacak, Xiaomi FOS 3 ile Elmanın resmen muhteşem çakması olacakmış, herkesin gözü aydın
Samsung'a geçtiğinizde keşke xiaomi de kalsaydım diyeceksiniz çünkü arayüz çok basit ve oyuncağımsı gibi evet Samsung'un arayüzü çok stabil ve kararlı fakat arayüz görünümü bi hyperos olmadığını anladığınızda keşke Samsung almasaydım diyeceksiniz ben 7 yıl farklj farklı xiaomi telefonları kullandım ve canım sıkıldı Samsung da A34 e geçtim 2023 yılında arayüz çok stabil ve çok kararlı ve özelleştirmesi güzel ama arayüz görünümü bi xiaomi etmediği için maalesef bir süre sonra pişman oldum ve tekrardan bu sefer xiaomi den poco f6 ya geçmiş bulunmaktayım.Açıkcası Samsung a geçmeden önce bir daha düşünün derim
FOS dememizde de anlam şu...herkes beklentileri yüksek tuttu ve maalesef FOS çıktı, oysa ki söz konusu Xiaomi olunca, beklentileri fazla yüksek tutmamak lazım...öyle amiral gemisi cihazlara da tonlarca para vermek gereksiz, orta sınıf cihazlar normal kullanıcılar için oldukça ideal