HyperOS Xiaomi HyperOS 3 duyuru tarihi açıklandı: Android 16 geliyor

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Hey gidi hey. Nerde o güzelim MIUI!!! 🫣
Adamlar tam özenti çıktı. Hâlbuki ne güzeldi MIUI!!!
FOS 3 ile de artık tam iPhone ile uyumlu olacakmış diye okudum...kimsenin 100 k küsür vermesine artık gerek kalmayacak, Xiaomi FOS 3 ile Elmanın resmen muhteşem çakması olacakmış, herkesin gözü aydın

Soner77

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Soner
Cihazım
POCO F6
Meslek
ROM Builder/Öğrenc
Konular
3
Evet bu son Xiaomi alışım bundan sonra alacağım telefon samsung yada infinix olacak
Samsung'a geçtiğinizde keşke xiaomi de kalsaydım diyeceksiniz çünkü arayüz çok basit ve oyuncağımsı gibi evet Samsung'un arayüzü çok stabil ve kararlı fakat arayüz görünümü bi hyperos olmadığını anladığınızda keşke Samsung almasaydım diyeceksiniz ben 7 yıl farklj farklı xiaomi telefonları kullandım ve canım sıkıldı Samsung da A34 e geçtim 2023 yılında arayüz çok stabil ve çok kararlı ve özelleştirmesi güzel ama arayüz görünümü bi xiaomi etmediği için maalesef bir süre sonra pişman oldum ve tekrardan bu sefer xiaomi den poco f6 ya geçmiş bulunmaktayım.Açıkcası Samsung a geçmeden önce bir daha düşünün derim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gelse ne olacak ki zaten hocam...bende BL kilidi açık ve EU rom yüklü, halen 1.0.10.0 ve bunun üzerine sayısız system güncellemesi geldi ve ben hiç birisini yapmadım..Yakın bir dostumda amiral gemisi cihazda 2 yüklü, 3 ü bekliyor, ona soruyorum, bir fark varmı diye, yok diyor...ama HOS/FOS muhteşem olacakmış diyorlar...1 ve 2 de dedikleri gibi
Hocam FOS nedir

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
13
FOS 3 ile de artık tam iPhone ile uyumlu olacakmış diye okudum...kimsenin 100 k küsür vermesine artık gerek kalmayacak, Xiaomi FOS 3 ile Elmanın resmen muhteşem çakması olacakmış, herkesin gözü aydın
Airdrop eklesinler bide tam olsun 😅

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Samsung'a geçtiğinizde keşke xiaomi de kalsaydım diyeceksiniz çünkü arayüz çok basit ve oyuncağımsı gibi evet Samsung'un arayüzü çok stabil ve kararlı fakat arayüz görünümü bi hyperos olmadığını anladığınızda keşke Samsung almasaydım diyeceksiniz ben 7 yıl farklj farklı xiaomi telefonları kullandım ve canım sıkıldı Samsung da A34 e geçtim 2023 yılında arayüz çok stabil ve çok kararlı ve özelleştirmesi güzel ama arayüz görünümü bi xiaomi etmediği için maalesef bir süre sonra pişman oldum ve tekrardan bu sefer xiaomi den poco f6 ya geçmiş bulunmaktayım.Açıkcası Samsung a geçmeden önce bir daha düşünün derim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam FOS nedir
HypserOS a kısacası HOS diyoruz ama HOS maalesef FOS çıktı (çoğu forum kullanıcılarına göre), ki bende aynı fikirdeyim

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Şimdi anladım hocam😆
FOS dememizde de anlam şu...herkes beklentileri yüksek tuttu ve maalesef FOS çıktı, oysa ki söz konusu Xiaomi olunca, beklentileri fazla yüksek tutmamak lazım...öyle amiral gemisi cihazlara da tonlarca para vermek gereksiz, orta sınıf cihazlar normal kullanıcılar için oldukça ideal

LegalMuhtira

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
K60
Konular
2
Hocam bu cihaz güncelleme alır mı? Rom fake değil dimi? Lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Ona göre bu cihazı almak istiyorum.

Ekli dosyalar

• IMG-20250830-WA0019.jpg
    IMG-20250830-WA0019.jpg
    35,4 KB · Görüntüleme: 8
Üst Alt