HyperOS Xiaomi HyperOS 3 duyuru tarihi açıklandı: Android 16 geliyor

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
13
miui 15 yerine hyperos gibi bunun da her an adı değişebilir :) Bekliyoruz bakalım 13 ultra olarak.

halilgurbuz

Premium Üye
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
216
Hintli bir kişi yüklemiş. Tanıtımını çekmiş. Şu Xiaomi mühendislerinin iOS'a benzetme çabalarını bir türlü anlamış değilim. 🫣 Hayır Çinliler böyle istiyor desem o da değil. Bizim bankada çalışan bütün Çinlilerin telefonu ya Huawei yada iPhone. Özgün yazılımdan iyice uzaklaştı. İyice iOS yaptılar sistemi. Gerçekten garip.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Valla önemli olan Android sürümünden ziyade HyperOS'un durumu. Çok kısa bir süre kullandım ama Xiaomi 15'te A15'i de denedim A16'yı da. Yani ikisi de akıyor ama zaten tepe model, bir zahmet aksın. 😂

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
Hintli bir kişi yüklemiş. Tanıtımını çekmiş. Şu Xiaomi mühendislerinin iOS'a benzetme çabalarını bir türlü anlamış değilim. 🫣 Hayır Çinliler böyle istiyor desem o da değil. Bizim bankada çalışan bütün Çinlilerin telefonu ya Huawei yada iPhone. Özgün yazılımdan iyice uzaklaştı. İyice iOS yaptılar sistemi. Gerçekten garip.
Onlar sizin tanıdığınız Çinliler Halil hocam. Bunların bir de ağa babaları var, Xiaomi'nin patronu... Lei Jun' muydu neydi. Bir ara o bile İPhone kullandığını itiraf etmişti. 8=)

Bestamim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bestami
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Konular
4
Olmayan şeyin nesini açıklayayım? Xiaomi firması kullanıcı beklentisinin nasıl bir hayalkırıklığına dönüşebileceğini benim gibi miui aşığı birine bile çok güzel ezberletti.
Tabii eğer konu sahibi olarak şahsınızın Xiaomi kaynaklı bilgisi var ise öğrenmeyi de çok isterim.

Ben sizin gibi miui aşığı değilim bende note 11 pro den 15 ultraya gecis yapan birisi olarak telefon hakkinda pek bir bilgiye sahip degilim kendi islerimi halledecek kadar biliyorum o kadar :D erak ettim o yüzden soruyorum baska bir amacla sormadim yanlie anlasilmasin bu konu çünkü telefonu severek heveslenerek aldim ve siz boyle konussaniz da hevesim devam ediyor 😀

Üst Alt