yılın son haftası birkaç ön ödemeli sipariş daha teslim edilecek.
mi mix stok var. yeni yıla yeni vergiler, yeni TRT payları ile girmeden kaçırmayın stoktakileri.
3250tl verin 3 günde tslim alın, 3350tl verin anında alın. altın kaplamalı 256 model.
bu arada 2 adet ön ödemeli mi mix kutuları geldi. kutusunu önden isteyenlere veririm. 2 beyefendinin mi mix ön ödemeli siparişi vardı. kutusu devasa olduğu için onlar direk çin'den türkiye'ye geldi postayla. cihazlar ise dünyanın neresinde allah bilir. avrupa'yı ciddi anlamda turlayarak geliyorlar.
mi5s plus 4/64 kutusuz cihazlar 1300tl'lerden başlayan fiyatlarla. 1300tl verin, 4 gün sonra teslim alın, 1350tl stok gibi. renge göre değişir fiyatlar. gold gold rose bu fiyatlar. silver bir tık, siyah 2 tık daha pahalı.
ön ödemelerde avrupa balkanlar türkiye'deki hava koşulları, tüm dünyanın yılbaşı hediyeleri posta ile alımları nedeniyle biraz gecikme oldu, olabilir. telaşa mahal vermeyin lütfen. elimden geleni yapıyorum.
gecikme olanlara o desteği hediye ederek telafi etme yolunu seçtim.
axon 7 için imei kayıt işlemleri biraz zorluk çıkardı.
nubia'lar, axon elite'ler için sıkıntı yoktu oysa ki.
axon 7 modellerinde 3 model mevcut.
a2017 = cn
a2017g global. türkiye'de 2098tl olan 64gb altın renkli ürünün de dahil olduğu sınıf
a2017u =usa
cihazlarda modem farkı var.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
kendi sitesinde Türkiye'deki yani a2017G cihazda band 20 olmadığını görüyorum. Durum bu ise satışını yaptığım CN modeli TR'de satılandan eksik bir yanı yok. axon 7 satışına devam.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
ise band 20 var diyor a2017G cihazında.
a2017 yani satışını yaptığım CN modelde band 20 olmayabilir.
yine sıkıntı yok.
gold ve istenmeyen renk, ucuz renk, 64gb 2098tl Türkiye fiyatı nerede,
siyah 128 1650tl ön ödemeli 1850tl stok fiyatımdaki fiyat nerede. arada uçuk bir fark var.
axon 7 siparişi olanlarınki de teslimleri başladı ama kayıt sıkıntısını aşmaya çalışıyorum. o konuda da telaşa mahal yok aslında tek hat kullananlar 4 8 hatta 1 yıl kapanmadan kullanacak süreleri var.