Xiaomi hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Size katılıyorum eli ufak birisi olarak 5" büyüklük tam bana gore. Bakalım mi5 ebatları beni zorlayacaklarmi. :) Malum 5.2" inşallah tam ayarında olur cihaz. Hayırlısı ile kullanırız. Xiaomi mi4c için birde global rom çıkarırsa çok iyi olur.
Sizin gözünüz çok yükseklerde galiba hocam :) mi 4 yetmedi mi size mi 5 e göz koydunuz :) Hayırlısıyla bi lansmanı yapılsın piyasaya çıksın şu anki resimlerini hic begenmedim heleki o home butonu ile baska bir firmanın serisine cok benzedi :)

GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mustafahezer

Optimus
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi5 PRO
Meslek
Elektronik Teknisyeni
Konular
23
Sizin gözünüz çok yükseklerde galiba hocam :) mi 4 yetmedi mi size mi 5 e göz koydunuz :) Hayırlısıyla bi lansmanı yapılsın piyasaya çıksın şu anki resimlerini hic begenmedim heleki o home butonu ile baska bir firmanın serisine cok benzedi :)

GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam mi4 kullandıktan sonra 3g desteği olmadığı için satmak zorunda kaldım. Mi4 c aldım açıkçası batarya konusundan sikayetciyim her fırsatta dile getiriyorum. Ayrıca telefon değiştirirken olağanüstü meblağlar ödemediğimiz için açıkçası bütçemi sarsmiyor. Elimdeki telefonu satıp üstüne 200-300 TL ekleyince mi5 alabilecegimi dusunuyorum. Ekstradan birkaç telefon fazladan getirip satınca da ücretsiz gelmiş gibi oluyor. Bu yüzden xiaominin çıkardığı son model telefonları kullanabiliyoruz. Bu yüzden teşekkürler xiaomi. Ekstra olarak Çinli üreticilerin yaptığı birçok telefon var kaliteli de duruyor ancak alıp kullanan tanıdığım olmadığı için bulaşmak istemiyorum. Elephone, cubot falan isimlerini çok iyi hatırlamıyorum şimdi. Onun için f/p odaklı xiaomi diyorum,kullanıyorum,seviyorum.
Tesekkur ederim.

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
Mi5'in tanıtım tarihi belli. Tasarımı da iyice ayyuka çıktı diyebilirim. Son dakikada değişiklik yapamazlar. Zaten şu anda üretimi başlamış durumda.

Mi5'in piyasadaki en iyi telefon olması pek mümkün değil. Öyle olması da gerekmiyor zaten. Kendi fiyat dilimi içerisinde en iyi seçenek olması yeterli.

Xiaomi hakkında ne düşündüğüm ayrı bir konu. Takdir ettiğimiz için burdayız da 2016'nın ilk ayı da bitti, hala Türkiye'ye ya da başka bir pazara gireceğine dair bir işaret yok.

Çin dışındaki pazarlara yaptığı muameleyi de açık konuşmak gerekirse rezalet olarak yorumluyorum.

Xiaomi'nin resmi pazarları Mi5'i alabilecek mi? Geçmiş deneyimlere bakarsak zor. Alırsa Hindistan alır, o da çıktıktan 6 ay kadar sonra.

Üst Alt