Xiaomi hakkında ne düşünüyorsunuz ?

mustafahezer

Optimus
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi5 PRO
Meslek
Elektronik Teknisyeni
Konular
23
Merhaba arkadaşlar By katre kardeşimle ufak bir sohbetimiz oldu ve bunu sizinle paylaşmak istiyoruz. Xiaomi son amiral gemisi mi 4 modelini çıkardıktan sonra redmi serilerini saymaz isek (ebatları itibari ile ilgimi çekmediğinden)bana veya benim gibi düşünenlere hitap eden bir model çıkartmadı. 2 yıla yakın süredir mi 5 bekliyoruz. Sayılı gün , çabuk geçer diyoruz ancak hala lansman tarihi bile tam olarak belli değil. Benim şahsi düşüncem diğer tüm markaları geride bırakacak bir model çıkarabilmek için bu stratejiyi uyguluyorlar. Modeli yapıyor ve sızıntı olarak paylaşıyor , pazarın nabzını ölçüyor yorumlar olumsuz ise tasarım değiştirme yoluna gidiyor ve bu yüzden net bir tarih verilmiyor. (Aslında bu benim düşüncem değil , umudum. Bu şekilde olduğunu umut ediyorum) Mi 4 kullandıktan sonra elime kayda değer bir model geçmedi . Mi 4 serisidir diye mi 4 C aldım ancak onun da batarya performansı benim gibi telefonu nadir kullanan birisini bile memnun edecek seviyede olmadığı kanaatindeyim. Oysa ki ben mi 4 ile 3 gün idare edebiliyordum. Anlatmak istediğim By katre kardeşimde bu konuda dertliyiz sizinde düşüncelerinizi öğrenmek için konuyu sizinle paylaşmak istedim. esenlikle kalınız.

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Aslında artık lansıman tarihi belli 24 Şubat ama önemli olan tasarım. :)

Mi-4c cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mustafahezer

Optimus
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi5 PRO
Meslek
Elektronik Teknisyeni
Konular
23
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tasarım olarak çok farklı birşey yapacaklarına açıkcası ihtimal vermiyorum. Parmak izi sensörünü arkaya koysalar ki redmi modellerinde uyguladılar değişiklik yok diyeceğiz, değişiklik yapıp ön tarafına yerleştirseler işte meizu ya da samsung ya da filanca gibi olmuş diyeceğiz aslında çok fazla seçenekleri yok ama biz xiaomi den büyük beklentiler içinde olduğumuz için özellikle mi 4 modelinden sonra her şey basit mi geliyor acaba , öyle gibi geliyor sanki bana. Ben Y.K mobil bankacılık kullanıyorum ana açılış sayfasında mi5 için sunulan resimlerden sanki bir tanesi kondurulmuş gibi , bir ara eklerim ya da baktığım her yerde uzun zamandır beklediğim için mi5 görüyorum :)

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

mustafahezer

Optimus
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi5 PRO
Meslek
Elektronik Teknisyeni
Konular
23
Bilmiyorum daha önce görmüş müydünüz ama mi 5' e ait olduğu söylenen kasa resimleri çıkmış.

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
O parmak izini Meizu gibi koysa yine iyi. MX5 tasarım anlamında hoşuma gidiyor

Mi-4c cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ahmetcck

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
MI4LTE
Konular
3
Şuan elimde olan mi4 un daha küçük ekranli bir modeli olmasını isterdim. 4 veya 4.5 inç okadar güzel olurdu ki.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mustafahezer

Optimus
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi5 PRO
Meslek
Elektronik Teknisyeni
Konular
23
Şuan elimde olan mi4 un daha küçük ekranli bir modeli olmasını isterdim. 4 veya 4.5 inç okadar güzel olurdu ki.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam bu sizin görüşünüz ancak amiral gemisi olarak çıkan bir model için bende bu mümkün değildir. Eğer bu şekilde bir model düşünüyorsanız sanırım sizin de takip ettiğiniz gibi redmi 2 modeli sizin kaleminiz olan bir cihaz. Ebat olarak bahsediyorum tabi ki :) Bende mi4 kullandım ve ebatları aslında ideale yakın, benim nacizane görüşüme göre tabi ki.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Mi 4c siparis verdim gelmesini bekliyorum. Bana da ekraları buyuk geliyor redmi note 3 alabilirdim ama o kadar buyuk bir sey bana gore degil diye mi 4c aldım. Her zaman buyuk olması cezbetmiyor :)

GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mustafahezer

Optimus
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi5 PRO
Meslek
Elektronik Teknisyeni
Konular
23
Mi 4c siparis verdim gelmesini bekliyorum. Bana da ekraları buyuk geliyor redmi note 3 alabilirdim ama o kadar buyuk bir sey bana gore degil diye mi 4c aldım. Her zaman buyuk olması cezbetmiyor :)

GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Size katılıyorum eli ufak birisi olarak 5" büyüklük tam bana gore. Bakalım mi5 ebatları beni zorlayacaklarmi. :) Malum 5.2" inşallah tam ayarında olur cihaz. Hayırlısı ile kullanırız. Xiaomi mi4c için birde global rom çıkarırsa çok iyi olur.

Üst Alt