- Adım
- Mustafa
- Cihazım
- Mi5 PRO
- Meslek
- Elektronik Teknisyeni
- Konular
- 23
Merhaba arkadaşlar By katre kardeşimle ufak bir sohbetimiz oldu ve bunu sizinle paylaşmak istiyoruz. Xiaomi son amiral gemisi mi 4 modelini çıkardıktan sonra redmi serilerini saymaz isek (ebatları itibari ile ilgimi çekmediğinden)bana veya benim gibi düşünenlere hitap eden bir model çıkartmadı. 2 yıla yakın süredir mi 5 bekliyoruz. Sayılı gün , çabuk geçer diyoruz ancak hala lansman tarihi bile tam olarak belli değil. Benim şahsi düşüncem diğer tüm markaları geride bırakacak bir model çıkarabilmek için bu stratejiyi uyguluyorlar. Modeli yapıyor ve sızıntı olarak paylaşıyor , pazarın nabzını ölçüyor yorumlar olumsuz ise tasarım değiştirme yoluna gidiyor ve bu yüzden net bir tarih verilmiyor. (Aslında bu benim düşüncem değil , umudum. Bu şekilde olduğunu umut ediyorum) Mi 4 kullandıktan sonra elime kayda değer bir model geçmedi . Mi 4 serisidir diye mi 4 C aldım ancak onun da batarya performansı benim gibi telefonu nadir kullanan birisini bile memnun edecek seviyede olmadığı kanaatindeyim. Oysa ki ben mi 4 ile 3 gün idare edebiliyordum. Anlatmak istediğim By katre kardeşimde bu konuda dertliyiz sizinde düşüncelerinizi öğrenmek için konuyu sizinle paylaşmak istedim. esenlikle kalınız.