Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hiçbir sorun olmaz root erişimi dışında sisteme müdahale edilemez zaten. Geri kapatmak gereksiz uğraş olur.
Faydası çok MSA,MIUI Daemon gibi çöpleri silebilirsin bunlar öyle bir illet ki devre dışı bırakılsa bile veri akışı sağlıyor. Silinmesi lazım.
hocam benim çözümüm uygulama ile oldu
dfps i build.prob dan kapatıyorum
benim için sabit 90 fps yetiyor
lsposed i magiskten kurup etkinleştirmeniz gerekiyor
magisk ayarlardan zygisk i aktif edin
ardından miuiperfsaver adlı uygulamayı kurup lsposed den etkinleştirin hocam
bu uygulama ile hangi uygulamada kaç fps almak istediğinizi elinizle bir defaya mahsus belirtmeniz yeterli
sonrasında sabit o fps de kullanırsınız
cihaz ısınsın ısınmasın farketmez
ben ana ekran uygulaması sık kullandığım uygulamaları ve mlbb oyununu sabit 90 fps e aldım bıraktım
Öncelikle DFPS kapatılsa bile kamera gibi bir kaç uygulama 60 hz çalışır bunlar için tek çare pil ve performans devre dışı bırakmak.
Onlar 60 hz çalışsa da zararı dokunmaz aslında.
Cihaz ısınınca kendini 60 hz yenileme hızına kilitler oyun oynarken özellikle bu sorun insanı kanser edebilir. Bunun çözümü ise Pil ve performans verilerinizi silip Magisk ile Thermal Disabler kurmak.
Ekteki modül kurulursa oyunda yenileme hızı düşmesi yaşanmaz ancak şarja bağlı oyun oynamamak gerekir ısı kilidi kalktığı için şarja bağlı oyun oynamak risk yaratır onun dışında öyle aşırı tehlikeli ısı olmaz zaten .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
DFPS kapatmak için konularıma göz atın r/w dosyası dahil bir konu paylaştım. Ancak r/w şart değil sadece ekteki modül sizin tüm derdinize çare olur.
bootloader kilidi açık mı hocam?
açık ise aşağıda vereceğim linkten twrp kurulumu gerçekleştirip magisk yükleyebilirsiniz. cihazınız hakkında bilgi sahibi değilim yeni çıkan bir cihaz. işlemleri yaparken dikkat edin
Xiaomi 17 Ultra 🛠️ [RECOVERY][UNOFFICIAL][Android 16][Xiaomi 17] TWRP 3.7.1 Touchfix 📱 Xiaomi 17 / 17 Pro / 17 Pro Max / 17 Ultra * Bu işlem garanti kapsamını bitirebilir. * Cihazın brick olması, veri kaybı, bootloop, donma, vb. riskler kullanıcıya aittir. * Ne yaptığını bilmiyorsan...