Yani şimdi xiaomi yapmadan blurlu yapamayacağız anladığım kadarıyla doğrumudur
emre.bser Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Emre Cihazım Redmi Note 10 Yaş 29 Konum Kocaeli Katılım 23 Temmuz 2023 Konular 0 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Puanları 1 29 Temmuz 2023 #31 Yani şimdi xiaomi yapmadan blurlu yapamayacağız anladığım kadarıyla doğrumudur
beyazdg Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım bg Cihazım Redmi note 11 Yaş 19 Konum Kastamonu Katılım 27 Kasım 2021 Konular 4 Mesajlar 26 Tepkime puanı 3 Puanları 3 29 Temmuz 2023 #32 emre.bser' Alıntı: Yani şimdi xiaomi yapmadan blurlu yapamayacağız anladığım kadarıyla doğrumudur Genişletmek için tıkla ... Nasıl yani?
emre.bser' Alıntı: Yani şimdi xiaomi yapmadan blurlu yapamayacağız anladığım kadarıyla doğrumudur Genişletmek için tıkla ... Nasıl yani?
emirhanyaglici Usta Üye Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Emir Cihazım Redmi Note 11 Konum Türkiye Katılım 17 Ağustos 2022 Konular 92 Mesajlar 1.457 Çözümler 6 Tepkime puanı 562 Puanları 128 29 Temmuz 2023 #33 emre.bser' Alıntı: Yani şimdi xiaomi yapmadan blurlu yapamayacağız anladığım kadarıyla doğrumudur Genişletmek için tıkla ... miui 14te modülsüz yapılmıyor ya modül ya da xiaomi.eu dan rom kurcan
emre.bser' Alıntı: Yani şimdi xiaomi yapmadan blurlu yapamayacağız anladığım kadarıyla doğrumudur Genişletmek için tıkla ... miui 14te modülsüz yapılmıyor ya modül ya da xiaomi.eu dan rom kurcan