Haber Xiaomi Global Kararlı Beta İçin Kayıtlara Başladı! Elinizi Çabuk Tutun

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
bu konu ile ilgili düşüncelerimi beğenen kişi sayısı 5 sadece 1 kişi değil yani.forumda eleştiri yasak değil bildiğim kadarıyla.sizin forumunuz olduğu için eleştimem tabiki hoşunuza gitmicektir kendi düşüncelerimi söylediğim için de kusura bakmayın. bir daha kendi düşüncelerimi söylemem merak etmeyin.
Bu kadar basit bir durumu niçin anlamak istemediğinizi anlayamıyorum. Eleştiri tabiki yapılacak, tabiki herkes düşüncelerini söyleyecek. Yoksa kimse 1 adım ileriye gidemez ki. Ancak sizin eleştirdiğiniz şeyi biz anlamakta güçlük çekiyoruz. Devamlı beğeni sayınızı öne sürüyorsunuz ki onu da anlayamıyorum. Eleştiri mesajınızı beğenen kişi sayısı 1 ki o da uyarı yapılan arkadaşımız. Mesaj yukarıda duruyor ve herkes görebiliyor. 4 kişinin beğendiği mesajınız ise "rencide edici uyarıların yapılmaması, daha yumuşak bir dille yapılması" yönünde ki mesajınız. Elbette ki kimse bunun aksini düşünemez. Kim ister rencide olmayı? Tabiki bu şekildeki bir mesaj beğenilecektir. Sizin anlamak istemediğiniz, bizim de bir türlü anlayamadığımız konu şu cümlenin neresinin rencide edici olduğu? Çünkü sayın yöneticimizin yazdığı tek cümle bu.

"Ayrıca, sürekli linkini göndermiş olduğunuz Teknoixir sitesinin tanıtımı için forum yönetimimizden izin almanız gerekiyor. İzinsiz tanıtımlar sitemizde kabul edilmez. Oki09"

alks19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
gökhan
Cihazım
xiaomi mix
Konular
6
Mi 9 neden yok anlamadım

melikyasar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melik
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
45
Bu kadar basit bir durumu niçin anlamak istemediğinizi anlayamıyorum. Eleştiri tabiki yapılacak, tabiki herkes düşüncelerini söyleyecek. Yoksa kimse 1 adım ileriye gidemez ki. Ancak sizin eleştirdiğiniz şeyi biz anlamakta güçlük çekiyoruz. Devamlı beğeni sayınızı öne sürüyorsunuz ki onu da anlayamıyorum. Eleştiri mesajınızı beğenen kişi sayısı 1 ki o da uyarı yapılan arkadaşımız. Mesaj yukarıda duruyor ve herkes görebiliyor. 4 kişinin beğendiği mesajınız ise "rencide edici uyarıların yapılmaması, daha yumuşak bir dille yapılması" yönünde ki mesajınız. Elbette ki kimse bunun aksini düşünemez. Kim ister rencide olmayı? Tabiki bu şekildeki bir mesaj beğenilecektir. Sizin anlamak istemediğiniz, bizim de bir türlü anlayamadığımız konu şu cümlenin neresinin rencide edici olduğu? Çünkü sayın yöneticimizin yazdığı tek cümle bu.

"Ayrıca, sürekli linkini göndermiş olduğunuz Teknoixir sitesinin tanıtımı için forum yönetimimizden izin almanız gerekiyor. İzinsiz tanıtımlar sitemizde kabul edilmez. Oki09"
hocam siz benim anlatmak istedğimi anlamadınız galiba.kullanılan üslup da rencide edici bir dil olduğunu söylüyorum üzerine tekrar basa basa.altta resim paylaştım.burda yazılı olan "lütfen arama yapmadan konu açmayalım " şeklindeki emir üsluplu durum yerine "Merhabalar forumumuzda yeni olduğunuzu görüyorum forumumuzu dikkatli incelemenizi daha önce açılan konulara bakmanızı tavsiye ederim forum kirliliği olmaması adına" bu veya bunun gibi bir çok alternatif yapılabilir istenirse şayet.benim anlatmak istediğim rencide durumu bu. Bu konuda da eğer size anlatmak istediğimi anlamadıysanız şayet bu konuyu daha fazla uzatıp ne forumumuz kirletmek istiyorum ne de (her halukarda yöneticinizi savunacağınız için) sizinde zamanınızı almayım.

Ekli dosyalar

• rencide.jpg
    rencide.jpg
    215,9 KB · Görüntüleme: 13
Üst Alt