Haber Xiaomi Global Kararlı Beta İçin Kayıtlara Başladı! Elinizi Çabuk Tutun

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
MIUI 12'yi denedik yalayıp yuttuk bile. ne stabil sürümü çıkmasına gerek kaldı ne de global herhangi bir sürümü. xiaomi.eu beta sağolsun.happy~~

melikyasar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melik
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
45
Forum kuralları tüm üyelerimizi bağlayan kurallardır. Yeri geldiğinde bu kuralları hatırlatmak ta başta yöneticiler olmak üzere herkesin görevidir. Ortada bu kuralları hatırlattıracak bir durum oluşmuş ve gereği yapılmışsa bundan neden rahatsız olduğunuzu sorabilir miyim?
rahatsız olduğum mesele forum üyelerini sanki rencide edilir gibi uyarı yapılması .bu uyarı daha yumuşak bir dille yapılır diye düşünüyorum. mesajda uzun uzuna yazılan uyarı cümlesi bence onur kırıcı bir davranış.aynı durumda bana yapılsa ben bu uyarının bu şekilde yapılmasından rahatsız olurum.sonuç olarak argo kelime kullanılmadı veya buna benzeri şey olmadı.bu durumun abartı oldugunu düşünüyorum. bunları bu şekilde düşünen bir tek ben değilimdir sanırım

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
rahatsız olduğum mesele forum üyelerini sanki rencide edilir gibi uyarı yapılması .bu uyarı daha yumuşak bir dille yapılır diye düşünüyorum. mesajda uzun uzuna yazılan uyarı cümlesi bence onur kırıcı bir davranış.aynı durumda bana yapılsa ben bu uyarının bu şekilde yapılmasından rahatsız olurum.sonuç olarak argo kelime kullanılmadı veya buna benzeri şey olmadı.bu durumun abartı oldugunu düşünüyorum. bunları bu şekilde düşünen bir tek ben değilimdir sanırım
Uzun uzuna dediğiniz cümle, kurallardaki maddeler. Ben sadece hocamızın sürekli aynı siteyi tanıtacak ise bildirmesini, aksi takdirde linklerin kaldirilabilecegini yazdım. Ve bunu maddeler ile destekledim.
Kimseye gerçekten yaranamiyoruz bazen onu goruyorum.
Kendim yazsam "bu forum kuralı mi, hani nerede" diyorlar, forum kurallarını yazınca da rencide ettigimi söylüyorlar..
Nasip kısmet :)

melikyasar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melik
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
45
Uzun uzuna dediğiniz cümle, kurallardaki maddeler. Ben sadece hocamızın sürekli aynı siteyi tanıtacak ise bildirmesini, aksi takdirde linklerin kaldirilabilecegini yazdım. Ve bunu maddeler ile destekledim.
Kimseye gerçekten yaranamiyoruz bazen onu goruyorum.
Kendim yazsam "bu forum kuralı mi, hani nerede" diyorlar, forum kurallarını yazınca da rencide ettigimi söylüyorlar..
Nasip kısmet :)
Sonuc olarak bir tek ben boyle dusunmuyorum yorumumu begenen arkadaslari gordugum kadariyla.demekki bende degil de kendnizde arayin sorunu bence

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
Peki, kendimde ararım sorunu :))

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Arkadaşımız forum kurallarında bulunan ve herkesin okumuş olması gereken maddeleri aynen kopyalayıp yapıştırmış. Başındaki madde numaralarından bu açıkça belli. Eğer kurallarımızı kabul etmiyorsanız zaten üye de olmamanız gerekirdi. Üye olan herkes bu kuralları kabul etmiş sayılmaktadır. Kendi yazdığı cümle sadece "Ayrıca, sürekli linkini göndermiş olduğunuz Teknoixir sitesinin tanıtımı için forum yönetimimizden izin almanız gerekiyor. İzinsiz tanıtımlar sitemizde kabul edilmez. Oki09" ki bu cümlenin neresi rencide edici, onur kırıcı Allah aşkına? Sırf bir yöneticiye laf sokayım da ne olduğu önemli değil diye yazıyorsunuz. Bu kadar beğenen olmazdı demişsiniz ama görünen o ki sadece uyarıyı alan arkadaşımız beğenmiş.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Sonraki mesajınızda yazdıklarınızı beğenenler ise düşüncelerinizi beğenmiş olabilirler ki düşünce olarak haklısınız. Lakin yanlış olan durum bu düşüncelerinizde ortaya koyduğunuz fiillerin gerçekleşmemiş olması. Lütfen konuyu daha fazla uzatmayınız. Kurallarımıza aykırı bir durum görüldüğünde bu durum mutlaka ister bir üye ister bir yönetici tarafından belirtilip ilgili kişi uyarılacaktır. Eğer siz uyarılmak istemiyorsanız kurallara aykırı bir durum oluşturmazsınız olur biter.

AdemBey

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
note 9s 128 gb
Meslek
Muhasebe Yönetici
Konular
43
peki hocam eu rom kullanıcısıyım buna başvuru yapsam olur mu
note 9s için

melikyasar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melik
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
45
Arkadaşımız forum kurallarında bulunan ve herkesin okumuş olması gereken maddeleri aynen kopyalayıp yapıştırmış. Başındaki madde numaralarından bu açıkça belli. Eğer kurallarımızı kabul etmiyorsanız zaten üye de olmamanız gerekirdi. Üye olan herkes bu kuralları kabul etmiş sayılmaktadır. Kendi yazdığı cümle sadece "Ayrıca, sürekli linkini göndermiş olduğunuz Teknoixir sitesinin tanıtımı için forum yönetimimizden izin almanız gerekiyor. İzinsiz tanıtımlar sitemizde kabul edilmez. Oki09" ki bu cümlenin neresi rencide edici, onur kırıcı Allah aşkına? Sırf bir yöneticiye laf sokayım da ne olduğu önemli değil diye yazıyorsunuz. Bu kadar beğenen olmazdı demişsiniz ama görünen o ki sadece uyarıyı alan arkadaşımız beğenmiş.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Sonraki mesajınızda yazdıklarınızı beğenenler ise düşüncelerinizi beğenmiş olabilirler ki düşünce olarak haklısınız. Lakin yanlış olan durum bu düşüncelerinizde ortaya koyduğunuz fiillerin gerçekleşmemiş olması. Lütfen konuyu daha fazla uzatmayınız. Kurallarımıza aykırı bir durum görüldüğünde bu durum mutlaka ister bir üye ister bir yönetici tarafından belirtilip ilgili kişi uyarılacaktır. Eğer siz uyarılmak istemiyorsanız kurallara aykırı bir durum oluşturmazsınız olur biter.
bu konu ile ilgili düşüncelerimi beğenen kişi sayısı 5 sadece 1 kişi değil yani.forumda eleştiri yasak değil bildiğim kadarıyla.sizin forumunuz olduğu için eleştimem tabiki hoşunuza gitmicektir kendi düşüncelerimi söylediğim için de kusura bakmayın. bir daha kendi düşüncelerimi söylemem merak etmeyin.

Üst Alt