siteleri gezdiğimde xiaomi fiyatları çok yükselmiş neden acaba mi4 1100 lira hadi o üretimden kalktı diğerleri neden yükseldi
hocam bir tane değil 10 tane sipariş verin istiyorsanız. hatta 10 siparişe belki biraz daha indirim de yapabilirim. önemli olan kampanya bitmeden sipariş geçebilmek.ben de istiyorum 2650 mi mix satıyorsanız.
ya beyler yapmayın nesi pahalı ?
Aha 1255 e mi5 64 gb
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
100 tl kredi bonusu kullanabilen de olursa 1155
Arada %5 te gittigidiyor indirim yapıyor.
1255 üzerinden %5 62,5 tl + 100 tl bonus 162,5 tl
1255 tiko
bonus kullanırsanız 1155
pusuya yatarsanız %5+100 tl bonus 1255 - 162,5 = 1092,5 tl
ha bide şirketiniz vs varsa vergi iadesi vs de. ona girmiyorum.
yurt dışından da 1000 liraya bulun en dip fiyat 64 gb mi5 cihazı.
Bence iyi araştırın fiyatlar yurt dışına çok yakın şekilde çözülebiliyor.
kardeş dünde birkez daha şahit oldumki herkes duymuş bu markayı ve herkes almayı düşünüyor. bunu fırsat bilen (firmalar) hatta miui türkiye market bağlantısıyla alınacak telefonlar siteden kadırılmış ve fiyatı değiştirilip yeniden satışa sunulmuş. ALLAH sonumuzu hayretsin ve miui türkiye temsilcilerine durulur bu işi bi araştırın derim.Diğer marka telefonların fiyatları neden arttıysa ondan artıyor...
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
100 tl hocam cep uygulaması ile katılıyorsun 100 tlbonusu 50tl yapalım hocam
kardeş dünde birkez daha şahit oldumki herkes duymuş bu markayı ve herkes almayı düşünüyor. bunu fırsat bilen (firmalar) hatta miui türkiye market bağlantısıyla alınacak telefonlar siteden kadırılmış ve fiyatı değiştirilip yeniden satışa sunulmuş. ALLAH sonumuzu hayretsin ve miui türkiye temsilcilerine durulur bu işi bi araştırın derim.
Mi5s, Redmi Pro ve Mi Max Stoklarımızda kalmadı ki hocam... Sadece Mi5 var onun da fiyatı 1235 marketimizdekiyle aynı...Mİ5 Mİ5S REDMİ PRO Mİ MAX