siteleri gezdiğimde xiaomi fiyatları çok yükselmiş neden acaba mi4 1100 lira hadi o üretimden kalktı diğerleri neden yükseldi
Ya iyi işte aman türkiye de satışları başlamasın bende düğünü yaptığım gibi bi telefon alacağım hemen şu an mi4c ile idare etmeye devammi mix ithalatçı garantili 3800tl civarında idi hocam. şuan var mı bilmiyorum.
fiyatlar artmadı aslında. şuan düşüş var diyebilirim bile.
1-2 ay önceye kadar 2850tl ye sattığım 6/256gb mi mix şuanda 2650tl.
Hocam resmi olarak sitede satışlar başladı her model olmasa daCihaz türkiye ye bir girerse halimiz yaman sonradan demedi demeyin arkadaşlar
Malum bizde bin liralık cihazlar 2500 e satılıyor yani bi mi 5 fiyatı nerden baksan o fiyata satılır heleki mi not 2 veya mi mix i hiç düşünemiyorum valla sonumuz hayırlı olsun
Dolar kuru bagli soyle boyle denilerek yapilan islemler kandirmaca, dolar 1 tl olsa bile bizim saticilar 1 tl dolar kurundan urunlerini satmazlar serbest piyasa vs denilerek gecistirilir o zamanda dolara bagli maliyetler artabilir bu artis hemen yansiyor fakat kurdaki dususler bu kadar hizli yansimiyor piyasaya
ben de istiyorum 2650 mi mix satıyorsanız.mi mix ithalatçı garantili 3800tl civarında idi hocam. şuan var mı bilmiyorum.
fiyatlar artmadı aslında. şuan düşüş var diyebilirim bile.
1-2 ay önceye kadar 2850tl ye sattığım 6/256gb mi mix şuanda 2650tl.