Satış xiaomi fiyatları neden böyle tavan?

koraygundogdu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
KORAY
Cihazım
note pro
Konular
9
selam, şimdiden yanlışım varsa ve yanlış anlaşılırsam kusuruma bakmayın lütfen. sadece merakımdan ve bilmediğimden soruyorum. merakım şu neden xiaominin üst seviye telefonları banggood ve honorbuy da 300-350 tl düşük fiyata satılırken bu forumda bu kadar pahalı. ben mi5s 128 lik modelini honorbuy da 1440-1470 liraya gelirken burda 1650-1700 civarında. banggood da ise 64 lügü 1087 lira burda 1500-1550 civarında. ötekilerin hesabını yazmadım artık. yani türkiyeden telefon alayım diyorum ama kalbim alma diyor bu fiyatlardan ben satan biri olsam 100 lira bile karım olsun daha çok satayım düşünürüm. ama şimdiden başta yazdığım gibi lütfen kimse yanlış anlamasın bu benim şahsi fikrim dediğim gibi bilmediğim bir şey vardır yanlışım varsa düzeltin.

teknokolik71

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Can
Cihazım
Xiaomi Mi5s
Konular
3
Millet o kadar zorluğunu 100 lira kar için çekmez

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17
Kolay ise kendiniz getirin o sitelerden.

JoAQuiN

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yusuf
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
0
İşgüzarlıktan başka birşey değil.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

koraygundogdu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
KORAY
Cihazım
note pro
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşgüzarlıktan başka birşey değil.

konuyu düzgün oku, önyargını bırak, sonra açıklamanı yap laf olsun torba dolsun diye boş yazma

JoAQuiN

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yusuf
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
0
konuyu düzgün oku, önyargını bırak, sonra açıklamanı yap laf olsun torba dolsun diye boş yazma
Önyargım yok boş falan da yapmıyorum. O fiyat gittikçe yükseliyorsa bunun sorumlusu dolar falan değil satıcıların göz doymamışlığı. Bir ürünün ederi ne ise o fiyattan SATACAK.

plaintiger

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emir
Cihazım
mi9 t pro
Konular
50
Önyargım yok boş falan da yapmıyorum. O fiyat gittikçe yükseliyorsa bunun sorumlusu dolar falan değil satıcıların göz doymamışlığı. Bir ürünün ederi ne ise o fiyattan SATACAK.

Kardesim bide soyle dusun rom kernel veya baska bise yukleyecek birinden yardim almasi gerek.bununda bir ucreti olmali

farbi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Faruk
Cihazım
XİAOMİ Mİ6
Konular
1
selam, şimdiden yanlışım varsa ve yanlış anlaşılırsam kusuruma bakmayın lütfen. sadece merakımdan ve bilmediğimden soruyorum. merakım şu neden xiaominin üst seviye telefonları banggood ve honorbuy da 300-350 tl düşük fiyata satılırken bu forumda bu kadar pahalı. ben mi5s 128 lik modelini honorbuy da 1440-1470 liraya gelirken burda 1650-1700 civarında. banggood da ise 64 lügü 1087 lira burda 1500-1550 civarında. ötekilerin hesabını yazmadım artık. yani türkiyeden telefon alayım diyorum ama kalbim alma diyor bu fiyatlardan ben satan biri olsam 100 lira bile karım olsun daha çok satayım düşünürüm. ama şimdiden başta yazdığım gibi lütfen kimse yanlış anlamasın bu benim şahsi fikrim dediğim gibi bilmediğim bir şey vardır yanlışım varsa düzeltin.

Kardeşim sen fiyatları çok bile söylemişsin. Aynı konuyu miui-turkiye-telefon-satislari-baslamistir başlığı altında bende dile getirmiştim. Mi 5s 4/128 gb siyah olan yaklaşık 2500 yuan yani yaklaşık 1300 TL ye denk geliyor. Ülkemizde fiyatlar bana göre de çok şişmiş vaziyette ama elimizden bir şey gelmiyor. Getirenin fiyatlarına eyvallah demekten başka çaremiz yok. Ama bu insanlar olmasaydı emin ol gittigidiyor yada n11 satıcılarında bakarsan fiyatlar çok uçuk bizi resmen öperlerdi. Yine de buradaki satıcı arkadaşlara teşekkürler. Beni tek düşündüren kısım dolardaki düşüş bir türlü 5s lere yansımıyor. Hadi diyelim önceden alınan stoklar vardı. Ama onlarda bitip yeni siparişler veriliyor ama yine de düşüş olmuyor. Bu kısmı bir türlü çözemedim. Yani kardeşim mi6 çıkmadan bize ucuz telefon yok gibi duruyor.

mustafahezer

Optimus
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi5 PRO
Meslek
Elektronik Teknisyeni
Konular
23
Soylediklerinizde haklılık payınız var lakin mi5s 2499rmb bu doğru. Ancak bu site dahil hiçbir yerde bu telefonu bu paraya kimse satın alamaz. Çünkü mı.com üzerinden satın alınmalıdır ve bu iş hepsiburadadan alış veriş yapmaya benzemiyor. Bu siteden ben dahil satış yapan arkadaşlar direk olarak ikinci şahıstan cihazı alıyor kimisi araya ikinci üçüncü şahısları koyuyor. Haliyle böyle olunca ürün fiyatı yükseliyor. Yani 1300 liralık cihaz satıcıya 1500 TL gibi bir rakama geliyor. 100 lirada kendisi eklese rakam ortaya çıkıyor. Zaten aracısı az olan arkadaşların fiyatları daha uygun oluyor. Ve en can alıcı nokta insanlar bu işe sermaye yatırıyor kimse opucukle cihaz vermiyor. Cihazlar takıldığı zaman satıcı sıkıntıya düşüyor. Bu yapılan kolay birsey değil. O yüzden satıcı istediği fiyatı koyabilir. Ama siz işinize gelende alırsınız. Eleştirmeye veya başka şekilde çirkin ithamlarda bulunmaya kimsenin hakkı yok diye düşünüyorum. Zaten belli başlı ismi olan satıcılar var. Belli bir kitleye ulaşmışlar. Onları tercih edersiniz sorun olmaz.

Üst Alt