Başka bir ekran kaydı uygulaması kullanmayı deneyin.Rom çok iyi ama bi kaç sıkıntısı var wifi hızı düşük, ekran kaydı açınca telefonu kapatıyor
Kamera da bir sorun yok ise güncelleme yapmak zorunda değilsiniz hocam. Uygulama doğru inmemiş olabilir az önce kurmak istediğimde böyle birşey demedi.Merhabalar Hocam İyi Akşamlar Ben Bu Kamera Uygulamasını Nasıl Güncelleyebilirim APK yı Yükledim ama
Telefon Sistem Uygulamalarını gunceleyemezsin diyor ne yapabilirim
Hocam Portre modunda Kamera gidiyor ondan güncellemem gerekKamera da bir sorun yok ise güncelleme yapmak zorunda değilsiniz hocam. Uygulama doğru inmemiş olabilir az önce kurmak istediğimde böyle birşey demedi.
Uygulamayı yeniden indirin isterseniz yeniden upload edeyim hocamHocam Portre modunda Kamera gidiyor ondan güncellemem gerek
İki yöntem var. Ya MT Manager kurup root izni verip uygulamayı MT Manager ile kurun ya da forumda paylaştığım Cemiuiler modülünü kurun ve Cemiuiler icerisinden Paket yükleyici> Sistem uygulamalarını yükleme engelini kaldır seçeneğini aktiflestirip cihazı yeniden başlatın ve tekrar apk'yi kurmayı deneyin.Merhabalar Hocam İyi Akşamlar Ben Bu Kamera Uygulamasını Nasıl Güncelleyebilirim APK yı Yükledim ama
Telefon Sistem Uygulamalarını gunceleyemezsin diyor ne yapabilirim