- Adım
- Ertan
- Cihazım
- Mi 6
- Meslek
- Teknisyen
- Konular
- 48
hakan hocam her model cihazın apklarına tek tek mi uğraşıyorsun? standart bir apk listesi yokmu?
Mecburen öyle yapmak zorundayım. Maalesef her settings.apk'i cihazlarda farklı yapmışlar. özellikleri desteklenmeyen satırları silmişler. haliyle o satırlar çevrilmediği sürece ingilizce olarak gözüküyor. Sorun değil bir şekilde halledeceğimhakan hocam her model cihazın apklarına tek tek mi uğraşıyorsun? standart bir apk listesi yokmu?
Bana buranın değil, global rom'un settings.apk'si lazım. Onu gönderirsen geri bildirim yapmana gerek yok çünkü çevrilmiş o satırlar. Bir sonraki sürümde eksikleri belirtirsin öyle tamamlarızson çıkan geliştirici romun settings apk sını göndereceğim ayrıca ingilizce kısımlarında ekran görüntüsü göndersem tamammıdır hocam? orda yazdığı gibi yazmıstım kalın olarak aslında
Valla hocam Allah yardımcın olsun, bu kadar emek harcıyorsun. Kolay gelsin. Bu arada bunu buldum:Mecburen öyle yapmak zorundayım. Maalesef her settings.apk'i cihazlarda farklı yapmışlar. özellikleri desteklenmeyen satırları silmişler. haliyle o satırlar çevrilmediği sürece ingilizce olarak gözüküyor. Sorun değil bir şekilde halledeceğim
Geliştirici romda Türkçe dil desteği yok mu?yanlız hocam mi4c global rom yok çin için çıkan bir cihaz. stabil ve geliştirici romları var ama xiaomi.eu çevirisiyle çıkıyor bunlar.
Bunu dil dosyasında bakacağım. Yine cihaz farklılığı olan bir dil satırı. Bende o özellik yokValla hocam Allah yardımcın olsun, bu kadar emek harcıyorsun. Kolay gelsin. Bu arada bunu buldum:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bana bu cihazların settings.apk'si lazım
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.