- Adım
- Doğukan
- Cihazım
- Redmi Note 9PRO
- Konular
- 5
14 kullanacaksaniz önerim 14 Eu yönünde. Şuan kullaniyorum endonezya ve globalden iyi.
EU rom kuracaksanız TWRP kurmanız gerekli.Global 14.0.3 sürümünden EU 14.0.03'e geçilir mi? EU'nun Global'den daha akıcı olduğunu okudum. Eğer doğruysa geçmeyi planlıyorum bugün. Ayrıca ROM'u Xiaomi Tool V2 ile kuracağım. Telefonda TWRP olmadığı için bu ROM'un güncellemelerini direkt telefonun içindeki yazılım güncelleme yerinden yapabiliyor muyum yoksa TWRP mi kurmam gerekiyor?
Doğukan.unalan
Hocam gerekmiyor, hibrit rom eu14 9 pro için.EU rom kuracaksanız TWRP kurmanız gerekli.
EU rom kuracağım dediği için söyledim. konudaki romu kurmak için twrp gerek yok ama EU rom kurulacaksa twrp gerekli .Hocam gerekmiyor, hibrit rom eu14 9 pro için.
Miui 13 eu ise fastboot
12.5 i ise twrp lazım.
EU rom kuracağım dediği için söyledim. konudaki romu kurmak için twrp gerek yok ama EU rom kurulacaksa twrp gerekli .
Ben zaten böyle kuruyordum AdemBey hocamız bilmiyordu galiba.Egoege AdemBey bu zamana kadar EU için TWRP kurmam gerektiğini sanıyordum ve bir YouTube videosuna denk geldim ve EU ROM'u şöyle kurdum:
1- Telefonu Fastboot moduna al
2- İndirdiğin ROM'u ayıkla ve içindeki "windows_fastboot_first_install_with_data_format.bat" isimli dosyayı direkt aç, gelen sorulara "Y" diye yanıt verip entera bas MiFlash'dan StockROM yükler gibi yükle. Bilmeyenler varsa yararlansın diye söylüyorum EU için TWRP'ye gerek yokmuş. Tabi ROOT atmak isteyenler TWRP kurmalılar.
evet bilmiyordum ama bende twrp var sd kartta iki çeşit rom var güncellendikçe degiştiririm baka TWPR daha kolay pc gerekmiyor hiç.Ben zaten böyle kuruyordum AdemBey hocamız bilmiyordu galiba.
Böyle kurmak inanılmaz basit oluyor.
Merhaba hocam, joyeuse cihazlar için uygundur değil mi? Brick tarzı sorunlar çıkmasın aman ha .Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Aygıt: Redmi Note 9 Pro EU Kod adı: joyeuse Sürüm: V14.0.3.0.SJZMIXM Dal: Kararlı Tür: Hybrid Yayın Tarihi: 2023-03-27 Paket ismi: xiaomi.eu_multi_HMNote9ProEU_V14.0.3.0.SJZMIXM_v14-12.zipİndirme Bağlantısı:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kurulum:
Hem Recovery hem de bilgisayar ile kurabilirsiniz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.