Şu rehberi miui 13 veya 14 kurulu bir cihazda deneyebilirsinizsüper wıdgetler varmı bılgısı olan var mı
Dün gece kurdum romu şimdi böyle bir yorum aramaya geldim rom stabil değil sanırım.bir hocamıza daha sordum size de sormak istiyorum, absürt kasmalar mevcut mu?
Örneğin yukarı kaydırmalarda falan telefon sapıtıyor mu?
Şöyle bir hafta bekleyin, oturmaz ise stabilite olarak 14 Endonezya deneyebilirsiniz. Pil tüketimi daha iyi eu ya göre. Eu romda anormal bir pil tüketimi mevcut.Dün gece kurdum romu şimdi böyle bir yorum aramaya geldim rom stabil değil sanırım.
Hocam EU 13'e geçeceğim birazdan. 12'den sonraki sürümler benim için çok da bir şey ifade etmiyor. Sadece stock romdan çok sıkıldım o yüzden değiştirdim.Şöyle bir hafta bekleyin, oturmaz ise stabilite olarak 14 Endonezya deneyebilirsiniz. Pil tüketimi daha iyi eu ya göre. Eu romda anormal bir pil tüketimi mevcut.
Eu 13 çok daha stabil ama benim cihazda eu rom var ya gram stabil değil. O yüzden ben Endonezya ve Endonezya tabanlı romlardan devam.Hocam EU 13'e geçeceğim birazdan. 12'den sonraki sürümler benim için çok da bir şey ifade etmiyor. Sadece stock romdan çok sıkıldım o yüzden değiştirdim.
14'e gelirsek de, gerçekten inanılmaz yavaş. Stock romla karşılaştırırsak bariz şekilde %40 yavaşlama var diyebilirim. O yüzden 12 saat kadar anca dayanabildim işte.
Bu konuda çok haklısın hocam o yüzden 12'den sonrasının pek anlamı yok. Şu anda cihaz açılsın diye bekliyorum bir yanda da mint rom gördüm acaba onu mu kursam diye düşündüm. Mint rom hk. bilgin var mıdır acaba?Eu 13 çok daha stabil ama benim cihazda eu rom var ya gram stabil değil. O yüzden ben Endonezya ve Endonezya tabanlı romlardan devam.
Zaten 12.5 den sonraki sürümler aynı. Miui 11 den 12 ye geçişte devrim başladı
Mint rom kullanmadım, kurmayı düşündüm ama recovery kurulum nasıl yapacağımı bilmiyorum. Ekran görüntüleri güzel. İlk izlenim ve kurulumunuzu öğrenmek isterim mint kurduğunuzda.Bu konuda çok haklısın hocam o yüzden 12'den sonrasının pek anlamı yok. Şu anda cihaz açılsın diye bekliyorum bir yanda da mint rom gördüm acaba onu mu kursam diye düşündüm. Mint rom hk. bilgin var mıdır acaba?
eu 13 kurdum magisk kullanayım dedim sistem dosyalarını silemiyorum, başka bir şeyle deniycem yapamazsan mint deniycem bugün tüm günümü bu uğraşlara verdimMint rom kullanmadım, kurmayı düşündüm ama recovery kurulum nasıl yapacağımı bilmiyorum. Ekran görüntüleri güzel. İlk izlenim ve kurulumunuzu öğrenmek isterim mint kurduğunuzda.