Xiaomi.eu yazınca ben custom olan e.u rom anladım
Global/stock/fabrika rom kuracaksanız ve OTA üzerinden güncelleme almak istiyorsanız linkteki yöntem ile yedek aldıktan sonra fastboot rom kurun ve twrp olmayacağı için bundan sonra ki güncellemeleri cihaz otomatik alır ve günceller....
Twrp olmadığı için dikkat etmeniz gereken iki durum var
1- Cihaz içerisinden fabrika ayarlarına dönmeyin.
2- Tuş yöntemi ile hard reset atmayın.
Bu iki yöntemi yaparsanız mevcut imei silinir ama daha önce EFS yedeği alırsanız geri yüklemesi çok basit....
Konu tarafımdan denenmiştir. Şarjınız en az %50 olsun. BOOTLOADER kilidi açık olmalıdır. Bilgisayar kullanımı şarttır. Geliştirici seçeneklerini açıp Usb Hata ayıklamasını aktif edin. MIUI sürümüne ard arda dokunun Bu işlemde BootLoader kilidi kapanmaz ve İMEİ silinmez. Bu işlem...
forum.miuiturkiye.net
Bu programa da
mi hesabı ile giriş yapıp global rom yükleyebilirsiniz bu daha basit bir yükleme şekli....
GÜNCELLEME: 25.06.2021 Konuya ilgi gösterip ilgilenen ve takipçisi olan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Sayenizde 100 sayfalık konu oluşmuş vaziyette. Bir çok arkadaşım olmadığından yapamadığından hata verdiğinden bahsetmiş işte programın iyi tarafı da burada çünkü hiç kimse telefonumu bozdu...
forum.miuiturkiye.net