Çözüldü Xiaomi.Eu Güncelleme Sorunu

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Tekrar merhaba adım adım yaptım twrp güncelledim elimdeki miui11 v11.0.9.0.PFDCNXM eu romu temiz şekilde kurdum lakin ota güncellemede ilk yorumda attığım resimlerdeki gibi sunucular çevirim dışı hatasını alıyorum ota güncelleme yapmıyor güncellemek istediğim sürüm android 10 v11.1.1.0 QFDCNXM sürümü

İlk kurduğunuz rom android 9, kurmak istediğiniz rom android 10 ?

Kurmak istediğiniz romu manuel olarak indirip videomda anlattığım şekilde TEMİZ kurulum yaparak geçiş yapın..

ÖzgürSemih

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür Semih
Cihazım
Mi note 10
Konular
1
İlk kurduğunuz rom android 9, kurmak istediğiniz rom android 10 ?

Kurmak istediğiniz romu manuel olarak indirip videomda anlattığım şekilde TEMİZ kurulum yaparak geçiş yapın..
rom dosyasını şimdi buldum manuel indirdim faydası olabilir diye linki ekliyorum ilginize teşekkür ederim

Moderatör tarafında düzenlendi:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104

Xiaomi.eu yazınca ben custom olan e.u rom anladım :)

Global/stock/fabrika rom kuracaksanız ve OTA üzerinden güncelleme almak istiyorsanız linkteki yöntem ile yedek aldıktan sonra fastboot rom kurun ve twrp olmayacağı için bundan sonra ki güncellemeleri cihaz otomatik alır ve günceller....

Twrp olmadığı için dikkat etmeniz gereken iki durum var

1- Cihaz içerisinden fabrika ayarlarına dönmeyin.
2- Tuş yöntemi ile hard reset atmayın.

Bu iki yöntemi yaparsanız mevcut imei silinir ama daha önce EFS yedeği alırsanız geri yüklemesi çok basit....

Bu programa da mi hesabı ile giriş yapıp global rom yükleyebilirsiniz bu daha basit bir yükleme şekli....

Truva001

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdinç
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Çiftçi
Konular
3
Hocam rom değiştirirken sistemi silmiyoruz degilmi? Sunakini globalin üstüne kurdum çünkü sistemi sildigimde eu rom dosyasını yukleyimiyor fastboota dönüp duruyor miflashtan global sürüm kurmayana kadarda açılmıyor cihaz. Temiz eu rom kurulumu için nasıl bir yol izlemeliyim rehberleri baktım fakat mi note 10 da hafıza kartı yok herşeyi silip yüklemeye çalışınca haliyle rom dosyasına gidiyor twrp de gidiyor

Üst Alt