Çözüldü Xiaomi.Eu Güncelleme Sorunu

ÖzgürSemih

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür Semih
Cihazım
Mi note 10
Konular
1
Android 10 uyumlu twrp yükleyin ve format data yaparak geçiş yapın
Hocam rom değiştirirken sistemi silmiyoruz degilmi? Sunakini globalin üstüne kurdum çünkü sistemi sildigimde eu rom dosyasını yukleyimiyor fastboota dönüp duruyor miflashtan global sürüm kurmayana kadarda açılmıyor cihaz. Temiz eu rom kurulumu için nasıl bir yol izlemeliyim rehberleri baktım fakat mi note 10 da hafıza kartı yok herşeyi silip yüklemeye çalışınca haliyle rom dosyasına gidiyor twrp de gidiyor

bilgecik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sakir
Cihazım
Mi9 Lite
Konular
1
Xiaomi de yeniyim arkadaşım ben de öğreniyor sayılırım,ama verdiğin bilgiden globel romda olduğunuza göre ilk soracağım kilit açık mı sorusu değil ise zaten olmaz.ikincisi rom değişikliklerinde veya işletim sisteminin güncellenmesinde 9 dan 10 a gibi durumlarda tüm vipeleri uygulayarak yapmamız hata almamamız ve akıcı kullanım için önemli tabiiki bu durumdan önce yedeğimiz bulunmalı bulutta.
Forumda çok güzel video ile anlatılmış linkler var.Birkaç arkadaşa ait yükleme tipinize göre arama yaparsanız çok açıklayıcı videolar ile anlatılmış,hepsi tek tek çok güzel anlatmışlar.Öncelikle mevcut durumunuza göre(telefonun) net anlaşılmıyor.Onlardan faydalanmanızı öneririm.Ama daha önceden deneyiminiz yoksa pek girmenizi önermem.Kolay gelsin.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Hocam rom değiştirirken sistemi silmiyoruz degilmi? Sunakini globalin üstüne kurdum çünkü sistemi sildigimde eu rom dosyasını yukleyimiyor fastboota dönüp duruyor miflashtan global sürüm kurmayana kadarda açılmıyor cihaz. Temiz eu rom kurulumu için nasıl bir yol izlemeliyim rehberleri baktım fakat mi note 10 da hafıza kartı yok herşeyi silip yüklemeye çalışınca haliyle rom dosyasına gidiyor twrp de gidiyor

PC olmadan olmaz, Bir üst mesajda da belirtilmiş sürüm değişikliğinde muhakkak temiz kurulum yapılmalı.

Linkte anlattığım yöntem ile geçiş yapın.... İlk olarak TWRP güncelleme ile başlayın..

Bu twrpyi kullanın..

Twrp güncelleme

Fastboot'a düşerseniz bu adımları uygulayın...

ÖzgürSemih

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür Semih
Cihazım
Mi note 10
Konular
1
PC olmadan olmaz, Bir üst mesajda da belirtilmiş sürüm değişikliğinde muhakkak temiz kurulum yapılmalı.

Linkte anlattığım yöntem ile geçiş yapın.... İlk olarak TWRP güncelleme ile başlayın..

Bu twrpyi kullanın..

Twrp güncelleme

Fastboot'a düşerseniz bu adımları uygulayın...

Teşekkürler harfiyen uygulayacağım

bilgecik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sakir
Cihazım
Mi9 Lite
Konular
1
Evet hepsi okadar güzel hazırlanmış ki hata yaptırmıyor,ben de bu vesile ile bir kere daha stoya arkadaşa teşekkür edeyim.Bu sıralı link ise harika ötesi olmuş ben tek tek bulup favorilemiştim.Bu büyük kolaylık...

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Evet hepsi okadar güzel hazırlanmış ki hata yaptırmıyor,ben de bu vesile ile bir kere daha stoya arkadaşa teşekkür edeyim.Bu sıralı link ise harika ötesi olmuş ben tek tek bulup favorilemiştim.Bu büyük kolaylık...

Rica ederim hocam,yardımcı olduysak ne mutlu bize Yes~~ clap~~

Toprak 58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak
Cihazım
Mi 9 Lite
Meslek
Lise Öğrencisi
Konular
17
Yapılışı çok basit zaten YouTube'da bir adamın Mi 9 SE videosunu izleyip ona göre kurmuştum benimkini sadece şu güncelleme olmadığı için konu açtım yoksa manuel olarak kurmak aklıma geldi ama olmuyor kurarım artık.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Toprak 58 O adam ben olmayayım?

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

ÖzgürSemih

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür Semih
Cihazım
Mi note 10
Konular
1
Aynen,minimum iki kere okuyup/izleyin ve adım adım acele etmeden yapın,kolay gelsin...
Tekrar merhaba adım adım yaptım twrp güncelledim elimdeki miui11 v11.0.9.0.PFDCNXM eu romu temiz şekilde kurdum lakin ota güncellemede ilk yorumda attığım resimlerdeki gibi sunucular çevirim dışı hatasını alıyorum ota güncelleme yapmıyor güncellemek istediğim sürüm android 10 v11.1.1.0 QFDCNXM sürümü

Üst Alt