- Adım
- Toprak
- Cihazım
- Mi 9 Lite
- Meslek
- Lise Öğrencisi
- Konular
- 17
Şu an yoğunluk varmis hocam 30 dk sonra deneyin muhtemelen olurMerhaba arkadaşlar bugün bana Xiaomi.Eu'da güncelleme geldi yüklemek istedim fakat böyle ekran geldi ve hiçbir şekilde indirmiyor yardımınızı bekliyorum.
Mi 9 Lite telefon kullanıyorum bu arada.
Ben de öyle tahmin ettim ama sormak istedim diğer arkadaşlar boş yere konu açmasın diye, tahmin ettiğim gibi çıkmasına sevindim artık 1 saat sonra kurarımŞu an yoğunluk varmis hocam 30 dk sonra deneyin muhtemelen olur
Hocam sorun hâlâ devam ediyor ne yapayım?Şu an yoğunluk varmis hocam 30 dk sonra deneyin muhtemelen olur
Hocam sorun hâlâ devam ediyor ne yapayım?
hayırlı geceler mi note 10 kullanıyorum eu rom yükledim ota güncelleme veriyor fakat aynı sorun var miui11 simgesine 10 defa dokunup denedim ondada resimdeki hatayı verdi ota güncelleme kuramıyorum gelen güncelleme paketinide internette bulamadım ilk xiaomi cihazım bu birkeç kere sistemi komple sildim miflash ile global rom kurdum sonrasında twrp kurup üstüne eu flashladım nasıl bir yol izlemeliyim?
Mi 9 Lite için güncelleme linki atar mısın hocam?Bende de aynı sorun vardı manuel indirip kurdum..
Hocam link verirseniz indirip atacamManuel indirip kurun