HyperOS Xiaomi.eu 3.0.11 15T Pro(klimt) Android 16

nosteamv1

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şevket
Cihazım
Xiaomi 15T Pro
Meslek
Tekniker
Konular
25

nanelimon2048

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Nazmi TIĞLI
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Denizci
Konular
39
Xiaomi 15T Pro (klimt) 3.0.11 Android 16

- Sistem Xiaomi.eu üzerine inşa edilmiştir.
- Sistem tam olarak deodex yapıdadır. (Her türlü sistem değişikliği için framework düzenlenebilir haldedir.)
- Sistem uygulamaları güncellenmiştir.
- Xiaomi.eu tarafında eklenen özellikler vardır.
- Sistem fastboot yoluyla yüklenmektedir.
- İlk kurulum yapıldığında Play Integrity testinin ilk aşamasını doğrular , tam bütünlük için modlar kullanılmalıdır. (Play Integrity Fix vb.)
- Gereksiz bloatware uygulamalar kaldırılmıştır.
- Süper duvar kağıtları eklenmiştir.
- Modlu temalar ve ana ekran uygulamaları sisteme eklenmiştir. (Son güncelleme ile ana ekranda 'Yığılmış son uygulamalar görünümü' aktiftir.)
- Kesinlikle klimt cihazı için Custom ROM'dur , bootloader kilidi açık olmayan cihazlara yüklemeyin.
- Yazılımsal kayıt olan cihazlar için sorun teşkil eden partisyonlar dahil edilmemiştir.
- Yükleme için önerdiğim yol ; global romu 3.0.11'i indirip fastboot yoluyla yükleyin ardından bu romu fastboot yoluyla tekrar yükleyin.
Sebebi ise farklı tabanlarda farklı sorunlara yol açacağını düşünmemdir. Özetle 3.0.8.0 sürümündeyken bu fastboot romu yüklemeyin.

- Link :
Hocam nvdata hatası almamak için bunda da flash.all.bat dosyasından silme yapacak mıyız yine

RequiemKarqa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Xiaomi 13 pro
Meslek
Öğretmen
Konular
8
Hayır, o kısım zaten düzenlendi

nosteamv1

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şevket
Cihazım
Xiaomi 15T Pro
Meslek
Tekniker
Konular
25
Hocam nvdata hatası almamak için bunda da flash.all.bat dosyasından silme yapacak mıyız yine
Yok hocam orijinal romdan bat dosyasını karşılaştırdım yüklenmesine veya kayıtının silinmesine yönelik kodlar silindi

nanelimon2048

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Nazmi TIĞLI
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Denizci
Konular
39
Arkadaşlar bu romu deneyimleyen varmı. Özellik pil performansı nasıl

nosteamv1

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şevket
Cihazım
Xiaomi 15T Pro
Meslek
Tekniker
Konular
25
Hocam ben xiaomi.eu romuna para verip indirdim kendime göre uyarladım ve paylaştım önceden Xiaomi telefona sahip olmadığım için diğer ilgili Forum yöneticileri ve diğer arkadaşlar eu romun daha stabil ve sağlam olduğu zamanları biliyorlardır. Ben ilk kez yaptığım için sizlerinde faydalanmasını istedim bence önceki kadar stabil olduğunu düşünüyorum gereksiz uygulamalar yok reklam hizmetleri vs yok denenebilir. Yönergeye göre kurarsanız sorun çıkmayacağını düşünüyorum. Ayrıyeten integrity fix olayı eklenmedi normal ilk tiki alır ama root erişimi vermezseniz bütün uygulamaları indirip banka uyg. ve WhatsApp gibi uygulamalarda sorun yaşamadan kullanırsınız. Son olarak siz değerli forum üyelerine ve daha sonra da 15t pro kullanıcılarına yayınlanmadan önce testten geçirdim sorun yaşamadan kullanacağınızı düşünüyorum. :)

RequiemKarqa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Xiaomi 13 pro
Meslek
Öğretmen
Konular
8
Hocam ben xiaomi.eu romuna para verip indirdim kendime göre uyarladım ve paylaştım önceden Xiaomi telefona sahip olmadığım için diğer ilgili Forum yöneticileri ve diğer arkadaşlar eu romun daha stabil ve sağlam olduğu zamanları biliyorlardır. Ben ilk kez yaptığım için sizlerinde faydalanmasını istedim bence önceki kadar stabil olduğunu düşünüyorum gereksiz uygulamalar yok reklam hizmetleri vs yok denenebilir. Yönergeye göre kurarsanız sorun çıkmayacağını düşünüyorum. Ayrıyeten integrity fix olayı eklenmedi normal ilk tiki alır ama root erişimi vermezseniz bütün uygulamaları indirip banka uyg. ve WhatsApp gibi uygulamalarda sorun yaşamadan kullanırsınız. Son olarak siz değerli forum üyelerine ve daha sonra da 15t pro kullanıcılarına yayınlanmadan önce testten geçirdim sorun yaşamadan kullanacağınızı düşünüyorum. :)
Hocam sistem genelinde uygulanabilir yazı tam olarak nedir

nosteamv1

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şevket
Cihazım
Xiaomi 15T Pro
Meslek
Tekniker
Konular
25
Hocam o ayarı bilmiyorum da galiba misans fontunu sistem geneli ve 3.parti uygulamalarda da aktif ediyor diye biliyorum ki ben eklemedim onu Xiaomi eu tabanlı romlarda eklemişler başka romlarda da var çünkü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaten yeni tabanda rom gelecek 3.0.302 eea orijinal romda olan varsa kurtarma modunda dağılıyor

Son düzenleme:

RequiemKarqa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Xiaomi 13 pro
Meslek
Öğretmen
Konular
8
Hocam o ayarı bilmiyorum da galiba misans fontunu sistem geneli ve 3.parti uygulamalarda da aktif ediyor diye biliyorum ki ben eklemedim onu Xiaomi eu tabanlı romlarda eklemişler başka romlarda da var çünkü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaten yeni tabanda rom gelecek 3.0.302 eea orijinal romda olan varsa kurtarma modunda dağılıyor
Onu da editleyip paylaşacak mısınız

Üst Alt