Sohbet [XIAOMI] CPID Server Kayıt DURUMU

Prtlnd23

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
A50
Konular
0
Bence biraz bekle 17 al . 2026 Nisanda alsan 2027 Ağustosa kadar kullanırsın kayıtsız o zamana kadarda server kayıt açılır zaten.
Mantıklı. Acelem de yok zaten. İki ay bekleyebilirim en az. Teşekkür ederim.

cemil72

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cemil
Cihazım
Xiaomi 17 pro
Meslek
Teknisyen
Konular
11
Bence biraz bekle 17 al . 2026 Nisanda alsan 2027 Ağustosa kadar kullanırsın kayıtsız o zamana kadarda server kayıt açılır zaten.
Qualcomm işlemcili cihazlara server kaydının açılması imkansız

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
24
Evet 15 ultra için yazmıştım. Risk almaya değmez mi?
Mayıs başı gibi alırsanız en azından 2027 Eylül ayına kadar bekleme vaktiniz olur. Eğer kayıt çıkmazsa cihazı satıp başka model alabilirsiniz. En azından böyle bir risk alınabilir :)

cemil72

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cemil
Cihazım
Xiaomi 17 pro
Meslek
Teknisyen
Konular
11
Hocam kesin bilgimi :D 2027 ye kadar açılır garanti. En kötü ihtimalle direnç kayıt bulunur bile. Tarihte her zaman xiaomi cihazlara kayıt bir şekilde olmuş. :D
Direnç kayıt yada yazılımsal kayıt elbet olur ama server kayıt imkansız gibi çünkü xiaomi politikasını tamamen değiştiriyor eskiden bootloader kilidi çok kolay açılıyorken şimdi çok daha zor açılıyor

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
24
Direnç kayıt yada yazılımsal kayıt elbet olur ama server kayıt imkansız gibi çünkü xiaomi politikasını tamamen değiştiriyor eskiden bootloader kilidi çok kolay açılıyorken şimdi çok daha zor açılıyor
Server kayıt zaten izin verilen bir şey değildi ki :) Benzer bir açık olursa yine çıkar. Sonuçta bu işten çok iyi paralar kazananlar olmuştur. Yine kazanmak isteyeceklerdir :)

cemil72

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cemil
Cihazım
Xiaomi 17 pro
Meslek
Teknisyen
Konular
11
Server kayıt zaten izin verilen bir şey değildi ki :) Benzer bir açık olursa yine çıkar. Sonuçta bu işten çok iyi paralar kazananlar olmuştur. Yine kazanmak isteyeceklerdir :)
İzin verilen birşey olmadığını bende biliyorum benim dediğim xiaominin böyle bir açığın tekrar çıkmasına izin vermeyeceği

Fur96

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Samsung Galaxy
Meslek
Mezun
Konular
99
İzin verilen birşey olmadığını bende biliyorum benim dediğim xiaominin böyle bir açığın tekrar çıkmasına izin vermeyeceği
Aynen öyle hocam biraz zor olacak ama bakacağız

miuaydın

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail
Cihazım
Note6pro
Konular
1
Merhaba ben mi15t pro alacağım benim halihazırda eski bir xiaomi cihazım var ama yalnızca 1. İmeim aktif 2. İmeim sim kartı kullanmadığım için aktif değil. 2. imeimin aktif olmaması Server kaydına engel olur mu? Yazılım kaydı istemiyorum.

Üst Alt