Sohbet [XIAOMI] CPID Server Kayıt DURUMU

kadirx10

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
2
Xiaomi 15 i de satmaya kıyamıyorum. Telefon boyutu çok iyi.
Telefon her şeyiyle çok güzel bence tamamen alıştım sanki yıllardır kullanıyor gibiyim 7 ay oldu halbuki benim de satasım yok ama böyle de sıkıntı. Ucuza aldım derken zararına satacağım galiba ya da eski bir telefon alıp 2 telefon taşıcam...

Nurettin_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nurettin
Cihazım
Xiaomi 5s 64
Konular
4
Telefon her şeyiyle çok güzel bence tamamen alıştım sanki yıllardır kullanıyor gibiyim 7 ay oldu halbuki benim de satasım yok ama böyle de sıkıntı. Ucuza aldım derken zararına satacağım galiba ya da eski bir telefon alıp 2 telefon taşıcam...
Aynen öyle oldu malesef. Ben iyi bir yere direnç yaptıracağım açılmazsa.

Varix

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Varix
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
hocam kolay gelsin mi15 ultra var server kayıt bekliyorum hala bir yandan da hyperos 3 güncelliyim diyorum güncellemeden önce bir şey yapmamı önerir misiniz? bootloder kilidini açtırmak gibi veya hiç güncellemeyeyim mi?

Prtlnd23

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
A50
Konular
0
Çok kararsız kaldım bu telefonu alıp almamakta. Telefonda kesinlikle oyun oynamıyorum. Genel olarak sosyal medya, office programları, film izleme vb. basit işlemler için kullanacağım fakat kamerasının iyi olmasını istiyorum. Minimum 4 yıl civarı kullanma gibi niyetim var. İzmir'de birkaç yere sordum server kapanmadan server kaydı yaptığını söyleyenler var. 46.000 civarı bir fiyat veriyorlar. sizce bu fiyata bu telefonunu almak mı yoksa 50.000'e honor magic pro 7 almak mı? Ya da şöyle sorayim bunu alsam server kaydıyla ilgili kapanma sorunu yaşar mıyım? bir de e sim benim için çok önemli. Bununla ilgili birkaç yerde şikayet okudum gibi sanki. Özellikle yazın uzun bir süre yurt dışında olacağım e-sim kullanmak zorundayım. Bu durumda problem yaşar mıyım

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
24
Çok kararsız kaldım bu telefonu alıp almamakta. Telefonda kesinlikle oyun oynamıyorum. Genel olarak sosyal medya, office programları, film izleme vb. basit işlemler için kullanacağım fakat kamerasının iyi olmasını istiyorum. Minimum 4 yıl civarı kullanma gibi niyetim var. İzmir'de birkaç yere sordum server kapanmadan server kaydı yaptığını söyleyenler var. 46.000 civarı bir fiyat veriyorlar. sizce bu fiyata bu telefonunu almak mı yoksa 50.000'e honor magic pro 7 almak mı? Ya da şöyle sorayim bunu alsam server kaydıyla ilgili kapanma sorunu yaşar mıyım? bir de e sim benim için çok önemli. Bununla ilgili birkaç yerde şikayet okudum gibi sanki. Özellikle yazın uzun bir süre yurt dışında olacağım e-sim kullanmak zorundayım. Bu durumda problem yaşar mıyım
Cihazı yazmamışsınız ama o fiyat bandında 15 Ultra var. Onu kastediyorsunuz sanırım.
Eğer oysa arka kamera harici diğer özellikler aynı sayılır. Hatta honor ön kamera ve bataryada bir tık daha iyi. Honor alınabilir bence.

Prtlnd23

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
A50
Konular
0
Evet 15 ultra için yazmıştım. Risk almaya değmez mi?

Üst Alt