Sohbet [XIAOMI] CPID Server Kayıt DURUMU

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Hocam 30 bin liraya kayıtsız Xiaomi 15 satılıyor. Fiyatına göre aşırı mantıklı cihaz ama kayıtsız, sd işlemcilerde sizce önümüzdeki 8 ayda kayıt olma ihtimali var mı? Onun dışında 25 bine kayıtlı 14t pro mu önerirsiniz 20 bine kayıtlı 15t mi? İki cihaz da yazılımsal kayıtlı güncelleme sıfırlamada sorun olmaz diyorlar.
Kayıt ihtimali belirsiz ama benim şahsi görüşüm hiç bir zaman kayıt olmayan cihazı almam.

Qinck1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
Xioami
Konular
1
15 ve 15 ultra direnç oluyor. Özelden yazın yönlendireyim.

kadirx10

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
2
Off bunun açılacağı yok galiba ya. Temmuz 2025'de aldığım Xiaomi 15 EU ROM telefonum için bakıyorum ara sıra ama kapalı.😐 Yasal uyarı mesajları geliyor ara sıra, bu ay başında da geldi 90 gün diye.😐 E-Sim olayı da var ama tam anlamıyla rahat edemedik bi türlü.

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
90
Off bunun açılacağı yok galiba ya. Temmuz 2025'de aldığım Xiaomi 15 EU ROM telefonum için bakıyorum ara sıra ama kapalı.😐 Yasal uyarı mesajları geliyor ara sıra, bu ay başında da geldi 90 gün diye.😐 E-Sim olayı da var ama tam anlamıyla rahat edemedik bi türlü.
ben sattım kurtuldum bana da ders oldu kayıt olmayan cihazı almam bir daha, hoş ben aldıntan hemen sonra kapandı ama olsun :D

Üst Alt