Qualcomm cihazlar için gelişme var mı :/ (poco f7 ultra)
S switch Yeni Üye MIUI Sever Adım Atay Cihazım Rm 10s Yaş 25 Konum Tr Katılım 6 Nisan 2024 Konular 0 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Dün 22:34 da #211 Qualcomm cihazlar için gelişme var mı :/ (poco f7 ultra)
H.kadioglu Xiaomi_Satış_Teknik Teknisyen Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Hasan Cihazım Mi9t Pro Konum Türkiye Katılım 11 Mayıs 2020 Konular 11 Mesajlar 12.621 Çözümler 204 Tepkime puanı 5.316 Puanları 338 Dün 22:37 da Konu Sahibi Konu Sahibi #212 Qualcomm cihazlar için gelişme olursa ilk mesajı güncellerim oradan takip edebilirsiniz. Şuanda mtk Qualcomm
Qualcomm cihazlar için gelişme olursa ilk mesajı güncellerim oradan takip edebilirsiniz. Şuanda mtk Qualcomm
S switch Yeni Üye MIUI Sever Adım Atay Cihazım Rm 10s Yaş 25 Konum Tr Katılım 6 Nisan 2024 Konular 0 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Dün 22:42 da #213 H.kadioglu' Alıntı: Qualcomm cihazlar için gelişme olursa ilk mesajı güncellerim oradan takip edebilirsiniz. Şuanda mtk Qualcomm Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler hocam başınızı ağrıtıyoruz. Elinize sağlık
H.kadioglu' Alıntı: Qualcomm cihazlar için gelişme olursa ilk mesajı güncellerim oradan takip edebilirsiniz. Şuanda mtk Qualcomm Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler hocam başınızı ağrıtıyoruz. Elinize sağlık