Sohbet [XIAOMI] CPID Server Kayıt DURUMU

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Hocam selamlar, 15 ultra cihazım var tek sim server kayıtlı hyperos 3 güncellemesi kendi kendine gelmiş. Güncellersem kayıt işlemi silinir mi?
Hocam server kayıt yapılırken gerekli adımlar uygulandıysa güncelleme sıfırlama da imei gitmeyecektir. Bunu da sadece işlemi yapan kişi bilir

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Size tavsiyem de bunu netleştirmeden ya da cihazdan server kayıt ile ilgili yedekleri almadan güncelleme sıfırlama yapmayın
Çünkü server artık kapandı ve kayıtsız kalır cihazınız. Server kayıt dosyasının yedeğini size verdilerse tabi sıkıntı yok. Onunla tekrar yapılır

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
YAZILIMSAL KAYIT ile işlem yapılan
(direnç işlemli cihazlar hariç)
Note 13 pro plus + (zircon)
Note 14 pro + (çin server kayıtlı, fake rom)
xiaomi 12 & 13 serisi ve 14 ultra (Dirençsiz fake rom)

modellerini hyperos 3 e güncellemeyin. Güncellenen cihazlar recovery ekranında kalır. Bu durumu yaşayan kişiler recovery ekranında 7 - 8 defa reboot yaparak cihazını eski sürümde açabilirler.

mami20

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi note 6 pr
Konular
0
YAZILIMSAL KAYIT ile işlem yapılan
(direnç işlemli cihazlar hariç)
Note 13 pro plus + (zircon)
Note 14 pro + (çin server kayıtlı, fake rom)
xiaomi 12 & 13 serisi ve 14 ultra (Dirençsiz fake rom)

modellerini hyperos 3 e güncellemeyin. Güncellenen cihazlar recovery ekranında kalır. Bu durumu yaşayan kişiler recovery ekranında 7 - 8 defa reboot yaparak cihazını eski sürümde açabilirler.
Dirençli tek IMEI atılan cihazda güncelleme yapabilirmiyiz ? Redmi note 14 pro plus çin cihazı

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Dirençli tek IMEI atılan cihazda güncelleme yapabilirmiyiz ? Redmi note 14 pro plus çin cihazı
Alıntı yaptığınız cihazda dirençli cihazlar için ibare var ama sanırım dikkat etmemişsiniz. Sizin cihazı kapsamıyor.

mami20

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi note 6 pr
Konular
0
Alıntı yaptığınız cihazda dirençli cihazlar için ibare var ama sanırım dikkat etmemişsiniz. Sizin cihazı kapsamıyor.
Dikkatimden kaçmış evet 🙂↕️. Bilmeden çin cihazı aldım da o yüzden olayı çözemedim daha . Teşekkürler ustam cevap için .

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Dikkatimden kaçmış evet 🙂↕️. Bilmeden çin cihazı aldım da o yüzden olayı çözemedim daha . Teşekkürler ustam cevap için .
direnç ile tek sim kayıt yapılmış cihazlar başlı başına ayrı bir sorun zaten. Sizin cihaz güncelleme bulmuyordur. buluyorsa bile yaparsanız orjinal imeilere dönecektir.

mami20

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi note 6 pr
Konular
0
direnç ile tek sim kayıt yapılmış cihazlar başlı başına ayrı bir sorun zaten. Sizin cihaz güncelleme bulmuyordur. buluyorsa bile yaparsanız orjinal imeilere dönecektir.
Hindistan rom yüklü onada henüz güncellenme yayinlanmadi . Görüp görmeyeceğini merakla bekliyorum . Cpid açılsın diye bekliyorum artık . Güncelleme gelirse yaparım . En kotu 8 ay açık kalıyor zaten orijinal IMEI de . Sizi takip ediyorum zaten çözüm paylaşırsanız irtibata geçeceğim sizinle hemen

mehmetdogan1

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Konular
0
Şuan server kayıtları aktif mi bilgisi olan var mı?

Benim cihaz sim2 kayıtlı idi Xiaomi 15 Ultra,
bana bu mesaj geldi

3546***************** IMEI'li cihaz, kimlik bilgilerinin degistirildigi tespit edildigi icin 30 gun icinde kapatilacaktir. Lutfen cihazi satin aldiginiz yere basvurunuz. B001

Tekrar server kayıt için yardımci olabilecek olan var mı?

Üst Alt