Yardım Xiaomi Cloud yedekleri geri yüklenmiyor.

hisamzengin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hişam
Cihazım
Xiaomi 11T
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 14.0.6
Telefon Modeli
Mi 11T
Bootloader Kilidi
Açık
Telefona imei repair işlemi yaptırmak için telefondaki kişileri ekran düzenini vs. clouda yedeklemiştim. Telefonu sıfırladıktan sonra yedekleri geri yüklemek istediğimde son yedekleme yükleniyor yazısı gözüküyor biraz bekledikten sonra işlem tamamlanamadı yazıyor. Defalarca tekrarladım ama geri yüklemeyi başaramadım. Kişiler falan cloudda gözüküyor ama telefona nasıl yüklüycem çözemedim yardımcı olur musunuz?

zafermtl

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
zafer
Konular
4
Aynı sorun bendede var şuan mi cloud hesabındaki hiç bir veriye ulaşamıyorum Allahtan kişileri ayn zamanda google yedeklemiştim ama nerdeyse bütün şifrelerimin olduğu not defterine ulaşamıyorum. Senkronizasyon kesintiye uğradı hatası alıyorum. Mi sunucularında sıkıntı var sanırım. Cloud hesabına siteden girince gateway 504 hatası alıyorum. İlerleyen zamanda düzelir diye ümit ediyorum.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Geçici çözüm olarak i.mi.com üzerinden verilerinize erişebilirsiniz.

hisamzengin Kişiler için i.mi.com üzerinden kişiler sekmesine geçip sağ üstteki üç noktadan içe aktar seçeneği ile vcf uzantılı olarak kişilerinizi alıp telefondaki kişiler uygulamasından içe aktarabilirsiniz.

zafermtl i.mi.com adresinden tüm notlarınıza ulaşabilirsiniz.

Oyla:

zafermtl

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
zafer
Konular
4

hisamzengin Kişiler için i.mi.com üzerinden kişiler sekmesine geçip sağ üstteki üç noktadan içe aktar seçeneği ile vcf uzantılı olarak kişilerinizi alıp telefondaki kişiler uygulamasından içe aktarabilirsiniz.

Yukardada yazdım zaten kullanıcı adı şifre girebiliyorun bunda sorun yok ama dediniz gibi diğer şeylere erişemiyorum gateway 504 hatası veriyor

Oyla:

zafermtl

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
zafer
Konular
4
Yukardada yazdım zaten kullanıcı adı şifre girebiliyorun bunda sorun yok ama dediniz gibi diğer şeylere erişemiyorum gateway 504 hatası veriyor
Dün kişilere erişemiyodum şimdi kişiler açılmış fakat notlar olumsuz hala giremiyorum 504 gateway hatası devam ediyor

Oyla:

hektor_1100

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
mi 10t
Konular
0
dün custom rom yükledim hatalar yüzünden geri global rom yükledim ne yaptıysam yedeği geri yükleyemedim işlem tamamlanamadı bir veya iki dakika sonra tekrar deneyin diyor sürekli büyük ihtimal server kaynaklı bir sorun var

Oyla:

hisamzengin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hişam
Cihazım
Xiaomi 11T
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı sorun bendede var şuan mi cloud hesabındaki hiç bir veriye ulaşamıyorum Allahtan kişileri ayn zamanda google yedeklemiştim ama nerdeyse bütün şifrelerimin olduğu not defterine ulaşamıyorum. Senkronizasyon kesintiye uğradı hatası alıyorum. Mi sunucularında sıkıntı var sanırım. Cloud hesabına siteden girince gateway 504 hatası alıyorum. İlerleyen zamanda düzelir diye ümit ediyorum.
umarım düzelir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

deniycem yarın teşekkürler

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

Bilgisayarınızdaki tarayıcıdan adresine girdiğinizde de mi 504 gateaway hatası alıyorsunuz?

Oyla:

zafermtl

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
zafer
Konular
4
Bilgisayarınızdaki tarayıcıdan adresine girdiğinizde de mi 504 gateaway hatası alıyorsunuz?
Bilgisayar üzerinden i.mi.com sitesi girdiğimde mi hesap girişi ve telefon numarası doğrulaması yaptıktan sonra açılan ekranda rehber mesaj ses kayıtları notlar çıkıyor. Notlara giriş yaptığımda 504 gateway hatası alıyorum.

Oyla:

zafermtl

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
zafer
Konular
4
Sizde telefonunuzda not hazırlayıp i.mi.com adresinden hazırladığınız nota erişebiliyormusunuz. Kontrol edermisiniz.

Oyla:
Üst Alt