Yardım Xiaomi Cloud yedekleri geri yüklenmiyor.

hisamzengin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hişam
Cihazım
Xiaomi 11T
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 14.0.6
Telefon Modeli
Mi 11T
Bootloader Kilidi
Açık
Telefona imei repair işlemi yaptırmak için telefondaki kişileri ekran düzenini vs. clouda yedeklemiştim. Telefonu sıfırladıktan sonra yedekleri geri yüklemek istediğimde son yedekleme yükleniyor yazısı gözüküyor biraz bekledikten sonra işlem tamamlanamadı yazıyor. Defalarca tekrarladım ama geri yüklemeyi başaramadım. Kişiler falan cloudda gözüküyor ama telefona nasıl yüklüycem çözemedim yardımcı olur musunuz?

Tesla07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tesla
Cihazım
Redmi
Konular
0
Arkadaşlar bende da aynı sorun var imel repair yapabildiniz mi ? Ve bende yedeklere ulaşamıyorum bir türlü

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Sizde telefonunuzda not hazırlayıp i.mi.com adresinden hazırladığınız nota erişebiliyormusunuz. Kontrol edermisiniz.

Evet hocam. Size ilk mesajımı yazmadan önce de kontrol etmiştim, şimdi tekrar kontrol ettim. Notlar bilgisayardaki tarayıcıdan açılıyor.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

adeko42

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Adem
Cihazım
Xiaomi Mi 13T
Konular
1

Hocam bende aynı sorun var giremiyorum sunucu hayasi veriyor.

Oyla:

fredends65

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fırat
Cihazım
note 12 pro 5G
Konular
1
Aynı sorun bendede var şuan mi cloud hesabındaki hiç bir veriye ulaşamıyorum Allahtan kişileri ayn zamanda google yedeklemiştim ama nerdeyse bütün şifrelerimin olduğu not defterine ulaşamıyorum. Senkronizasyon kesintiye uğradı hatası alıyorum. Mi sunucularında sıkıntı var sanırım. Cloud hesabına siteden girince gateway 504 hatası alıyorum. İlerleyen zamanda düzelir diye ümit ediyorum.
Bendede aynı hata var. Xiaomi cloud yöneticilerinden hiç bir açıklama falanda mı yokmu. bu ne 1 haftadır ulaşamıyorum notlarıma. telefonu sıfırladığım zamanamı denk gelir.

Oyla:

sehervakti

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
sedat
Cihazım
xiami m5s
Konular
2
Aynı sorun bende de var arkadaşlar bir sürü notlarım vardı yeni rom yükledim geri getiremiyorum.senkronize olmuyor.

Oyla:

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
25
Aynı sorun bende de var arkadaşlar bir sürü notlarım vardı yeni rom yükledim geri getiremiyorum.senkronize olmuyor.
Düzelecektir sabırlı olun lütfen, küresel alan da sorun var, yabancı kaynaklardan da şikayet var.

Oyla:

fredends65

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fırat
Cihazım
note 12 pro 5G
Konular
1
Geçici çözüm olarak i.mi.com üzerinden verilerinize erişebilirsiniz.

hisamzengin Kişiler için i.mi.com üzerinden kişiler sekmesine geçip sağ üstteki üç noktadan içe aktar seçeneği ile vcf uzantılı olarak kişilerinizi alıp telefondaki kişiler uygulamasından içe aktarabilirsiniz.

zafermtl i.mi.com adresinden tüm notlarınıza ulaşabilirsiniz.
i.mi.com adresinden sadace xiaomi cloud hesabının bölgesini türkiye seçmeyenler i.mi.com adresinden tüm yedeklerine ulaşabilirler. Bölge türkiye olunca i.mi.com a girince us.i.mi.com adresine atıyor sürekli ve notları falan göremiyorsunuz .ancak başka bölge ile yeni hesap açtım hiçbir sıkıntı yaşanmıyor . Var olan hesabın bölgesini değiştirmek istedim ama hiç bir yerde değiştirebilen yok derhal düzeltilmesi gerek.ÖNEMLİ NOTLARIMA ULAŞAMIYORUM!

Oyla:

zafermtl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
zafer
Konular
4
2 ay boyunca android 14 tabanlı hypereos rom kullandım. Belli bir süreden sonra romun stabilliği bozuluyor. Ve sıfırdan rom yüklemek zorunda kalıyorum burdada ilk önce mi hesapta telefon doğrulaması hatası verdi. Hesapla telefon bölgeleri farklı olduğu için (hesap bölgesi çin, hesap doğrulama telefon numarası Türk)hesabıma giriş yapamadım. Giriş yapamayınca farklı email hesabından sıfırdan Türkiye bölgesi için hesap açmak zorunda kaldım. Bu hesaptada yaklaşık 10 gün sonra yeniden oluşturduğum not belgeleri ile alakalı senkronize hatası almaya başladım. Senkron hatası aldığım için tekrar hesabı tamamen sildim. Şuan orjinal romda sıfırdan yeni açtığım mi hesabından devam ediyorum.şuan herhangi bir sorun yok. Bence bu tip hesap ve cloud sorunları costum romlardan kaynaklanıyor.

Ayrıca bitane çinde yaşayan birinin numarasını bulabilirsem ilk açtığım mi hesabını ve cloud bilgilerini kurtarabileceğim.

Oyla:

omeryk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 T Pro
Konular
11
2 ay boyunca android 14 tabanlı hypereos rom kullandım. Belli bir süreden sonra romun stabilliği bozuluyor. Ve sıfırdan rom yüklemek zorunda kalıyorum burdada ilk önce mi hesapta telefon doğrulaması hatası verdi. Hesapla telefon bölgeleri farklı olduğu için (hesap bölgesi çin, hesap doğrulama telefon numarası Türk)hesabıma giriş yapamadım. Giriş yapamayınca farklı email hesabından sıfırdan Türkiye bölgesi için hesap açmak zorunda kaldım. Bu hesaptada yaklaşık 10 gün sonra yeniden oluşturduğum not belgeleri ile alakalı senkronize hatası almaya başladım. Senkron hatası aldığım için tekrar hesabı tamamen sildim. Şuan orjinal romda sıfırdan yeni açtığım mi hesabından devam ediyorum.şuan herhangi bir sorun yok. Bence bu tip hesap ve cloud sorunları costum romlardan kaynaklanıyor.

Ayrıca bitane çinde yaşayan birinin numarasını bulabilirsem ilk açtığım mi hesabını ve cloud bilgilerini kurtarabileceğim.
Bende de aynı sorun var kafayı yemek üzereyim

Oyla:

recovery come on

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
reco
Cihazım
k20
Konular
3

Hocam bende aynı sorun var giremiyorum sunucu hayasi veriyor.
aynısı bende de var bekledim sayfada 1 dk sonra geri gitim sonra aynı site için sol üstten sağ dedim şifre gönderdi açıldı gözüküyor şuanda sistemde beklemek gerek. (cihazdan bakınca 0 depolama yazıyor hiç bişi yok diyor ama suncuyu okuyamadığı için)

Oyla:
Üst Alt