Çözüldü Xiaomi Çin hesabı için güvenilir numara alma sitesi

jeoxd35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Recep
Cihazım
Redmi note 8
Konular
2
Bildiniz güvenilir stocku bol olan site varmı cin numarası için SMS için

Çözüm
Bildiniz güvenilir stocku bol olan site varmı cin numarası için SMS için

Bu adresten bölgeyi değiştirmeden telefon kısmında türkiyeyi seçip Türkiye numarasıyla hesap açabiliyorsun bölge çin oluyor çin hesabı olmuş oluyor. Ben bu şekilde kilit açmaya başvurdum hesap ve cihaz başarılı şekilde ilişkilendiri şeklinde yazdı

uwentallos

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 9S
Konular
8
Mi community ile Hiç uğraşmadım ben. Telefondaki mi hesabından çıkış yaptım sonra bu verdiğim linkten türkiye numarasıyla çin hesabı açtım. Sonra ayarlar kısmından geliştirici seçeneklere ordan da mi kilit açma ya girip başvuru yaptım orda istediği hesaba yeni açtığım çin hesabını girdim bir sorun çıkarmadı direkt hesap ile cihaz başarılı şekilde eşleştirilmiştir yazdı. 1 hafta sonra mi unlock uygulamasıyla da kilit açıldı 5 dk içinde. Daha da fazla teknik bilgim yok o yüzden bişey diyemeyeceğim.
hangi model sizin telefon ve çin cihazı mı

Oyla:

Kegrine

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
5
Kardeşim benim telefon çinden gelme. Global rom yüklü. Aldığımda unomixm 1.0.1.0 yüklüydü daha sonra ben güncelleme paketi seçten unomixm 1.0.9.0 yükledim. Güncelleme gelmiyordu. Normal cihaz ayarlarında unomixm 1.0.9.0 yazarken device info hw gibi uygulamalar incdemantal kısmı onomixx 1.0.1.0 yazıyor. Yani nasıl bir politika izleyeyim? Çin cihazı olduğu ve global rom yüklü o,duğunu söyledim zaten sence global mi community ile mi bootloader açayım yoksa çin mi community indirip bu verdiğin linkten mi bootloader kilidi açma hakkı elde edeyim? Çok zor durum. Telefon zircon kod adlı redmi notd 13 pro plus 5g.
O makinenin sunucular kapalı acamazsiniz. Xiaomi engelledi. Hesap açsanız da sistem güncelleniyor daha sonra tekrar deneyin der. Fake rom var sizde, çıkmanın tek yolu yetkili hesapla Çin rom atmak. Çin romdan başka rom atılmaz Çin cihaza. Cihaz İngilizce olur, WhatsApp falan kullanırken bildirim alamazsınız kolay kolay. İşlem ücretli bir işlem teknisyen bulmanız gerekir. Kayıt yaparken rom değiştiriyorlar diye biliyorum ama. Çözüm ya yazılım kayıt ya da yetkili hesap. O cihazda başka yol yok.

Oyla:

uwentallos

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 9S
Konular
8
Xiaomi 13 fuxi. Çin cihazı dirençli ve fake rom vardı kilidi bu yöntemle açıp eu rom kurdum
fake romda hesap eklenemedi hatası çıkıyordu çin hesabı ekleyince düzeldi yani o hata doğru mu anladım hocam

Oyla:
Üst Alt