Bildiniz güvenilir stocku bol olan site varmı cin numarası için SMS için
Bildiniz güvenilir stocku bol olan site varmı cin numarası için SMS için
İşe yaradı şimdi çin topluluk hesabına giriş yapmadan globalden izin almaya çalışacağım bakalım verecek mi 30 gün sonraLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu adresten bölgeyi değiştirmeden telefon kısmında türkiyeyi seçip Türkiye numarasıyla hesap açabiliyorsun bölge çin oluyor çin hesabı olmuş oluyor. Ben bu şekilde kilit açmaya başvurdum hesap ve cihaz başarılı şekilde ilişkilendiri şeklinde yazdı
Eyw aga benim istedim buydu teşekkür ederimLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu adresten bölgeyi değiştirmeden telefon kısmında türkiyeyi seçip Türkiye numarasıyla hesap açabiliyorsun bölge çin oluyor çin hesabı olmuş oluyor. Ben bu şekilde kilit açmaya başvurdum hesap ve cihaz başarılı şekilde ilişkilendiri şeklinde yazdı
Tekrar teşekkür ediyorum konuyu çözüldü olarak işaretleye bilirisinizLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bende 99 saat kaldı size nasıl 30 gün verdi ki?İşe yaradı şimdi çin topluluk hesabına giriş yapmadan globalden izin almaya çalışacağım bakalım verecek mi 30 gün sonra