Hocam o basit , bende yapabilirdim onu.
Sakın yanlış anlamayın hocam saygısızlık yapmak istemem size karşı.
Hocam ben öncelerden kara cahilin yada tabiri caizse Android ehliyeti olmayan kara cahilin tekiydim. Sayın
Skorpi hocamız sayesinde çok faydalı bilgiler öğrendim ve en azından kendi cihazımın üstesinden gelebiliyorum. Ve bu çok zaman aldı.
Skorpi hocamız bazı şeyleri kendimin yapmam gerektiğini , her zaman kendisi gibilerini bulamayacağımı bana zamanla öğretti. Bunda
Escobar1945 hocamızın da faydası var.
Yani demem şu ki , ben pil konusunda bu paylaşımı yaparken zaten gerekli faydayı sağladığımı düşünüyorum. 3 cihaz ve 2 batarya değiştirme serüvenim bu konuyu araştırıp bularak inceleyerek uyguladıktan sonra son buldu.
Kendimce ben arkadaşlar en azından benim durumuma düşmesinler ama armut piş ağzıma düş de yapmasınlar diyerekten bu şekilde paylaşımın uygun olduğunu öngördüm ve paylaştım.
Biraz emek vererek bazı şeyleri kendimizin üstesinden gelmemiz gerektiğinin düşüncesindeyim. Farkındayım burası bir forum ama işi olan bilgiyi alıp kaçıyor. Birazda ihtiyacı olan arkadaşların benim gibi olmasada biraz emek vermeleri gerekli.
Sakın yanlış anlamayın
cantara hocam hepiniz değerli hocalarımsınız, Lakin konunun bu şekilde kalması benim için uygundur hocam. Ama uygun görmez iseniz konuyu silebilirsiniz hocam.
Teşekkürler.
Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi