Mi Flash aracında "clean and lock" seçeneğini seçmediğiniz sürece tekrar kilitlenmeyecektir.
A) Merhaba. Ben bu işlemi redmi 5 plus cihazın miui global kararlı 10.0.2.0 versiyonundan 10.0.4.0 versiyonuna güncelleyemediğim için kullanacağım.
B) Eğer kullandığım fake room değilse ( hem içinde hem dışında meg7 yazıyor. Menünün söz konusu bölümlerinde bootloader kilidinin açık olduğu yazıyor,telefon açılırken de unlocked yazıyor, adb fastboot komut dosyası ile sorguladığımda da Device unlocked: true yazıyor ) ben de diğer yolları ( menüden güncelle, güncelleme paketini yükle vs ) denedikten sonra mi flash ile yüklemek istiyorum.
C) Fakat bu işlem sonunda bootloader kilidinin açık kalmasını ve (fotoğraf,video, mesaj ve belgeler gibi ) verilerimin kaybolma-masını istiyorum. Bu noktada bazı sorularım var .
1- mi flash programının en altında yazan "clear all", "save user data " ve "clean and lock" seçenekleri ne anlama geliyor ?
2- 'bootloader kilidinin açık kalması ve (fotoğraf,video, mesaj ve belgeler gibi ) verilerimin kaybolma-ması' için hangi seçeneği seçebilirim ya da seçmeliyim ? Yeni miflash programında şu cümlede ( "Altta neyi sileceğini falan seçiyorsun. Flash all her yeri siler. Flash all except storage. Depolama hariç verileri siler, Sistemi kurar. Flash all except data and storage. Sadece sistemi kurar datalarına ve depolamaya dokunmaz. Flash all except storageyi seçebilirsin. ") yer alan seçenekler sanırım yok. ( ya da ben bulamamış olabilirim. ) Teşekkürler herkese iyi forumlar.