Haber Xiaomi CEO’sunun iPhone kullandığı ortaya çıktı

Çin, Huawei’den Xiaomi’ye kadar onlarca farklı marka ile tek başına akıllı telefon pazarında kritik bir yere sahip olsa da, iPhone da ülkede oldukça popüler. Xiaomi CEO’su Lei Jun’un iPhone kullanığının ortaya çıkması yeni bir tartışmayı başlattı.

Xiaomi CEO’su geçtiğimiz haftalarda kullandığı telefonları açıklamış ve bunları sizlerle paylaşmıştık. CEO’nun Weibo’da bir paylaşımı iPhone ile yaptığı ortaya çıktı ve paylaşım kısa süre sonra kaldırıldı.

Olaya objektif bir şekilde bakılması gerekiyor ve aslında bu şaşırtıcı bir durum değil. Daha önce Huawei CEO’su Richard Yu ve Realme CEO’sunun iPhone kullandığı ortaya çıkmıştı. Benzer şekilde iPad ile görüntüleri sızdırıldı.

Analist Pan Jiutang, bir telefon markasının başındaki ismin / ürün yöneticisinin Samsung ve Apple gibi markaların telefonlarını denemediğini iddia etmesini ikiyüzlülük veya ürününü önemsemiyor olarak tanımlıyor. Yöneticiler rakip markaların ürünlerini detaylı bir şekilde inceliyor.

Xiaomi yetkililerinin ve çalışanlarının rakip firmaların ürünlerini kullanmasını engelleyen bir uygulama söz konusu değil. Ancak bazı kişiler şirketin kurucusunun iPhone kullanmasını, Xiaomi telefonları satın alan kişilere karşı hoş olmayan bir davranış olarak nitelendiriyor.

SDN

Ekli dosyalar

• xiaomi-ceo-iphone-1.jpg
    xiaomi-ceo-iphone-1.jpg
    58,1 KB · Görüntüleme: 77

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158
Hocam haberi ilk okuduğumda kahkaha attım. Hain CEO :) Vallahi yanıtımı buraya da atmazsam çatlarım. Tam olarak CEO'ya tepkim ektedir. :))))

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de kızım ama iphone kullanmıyorum hocam. genelleme yapmayalım please :)

çok şükür param var ama ayfonu da asla kullanmam. o bir kız telefonu, o bir hava atma telefonu. bana ayfon hediye edilse, satarım parasını güzelce yerim. android telefona da 2-3 bin liradan fazla para vermem.

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
7
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de kızım ama iphone kullanmıyorum hocam. genelleme yapmayalım please :)

siz istisnasınız :) istisnalar kaideyi bozmaz. üç kız yeğenim var, iki ablam var. yeğenlerimin ikisi ayfon birisi ise Xiaomi, büyük ablam Xiaomi, küçük ablam ise ayfon kullanıyor. kadınlarda ayfon kullanımı erkeklere göre baya bir fazla.

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Her ne sebeple olursa olsun bir CEO'nun İPhone kullanması normal.

Koç kartal üretiyor diye Mustafa Koç Kartal'a mi binecek?

Sorun bu insanın dikkatsiz, özensiz ve kendi şirket ve ürün kullanicilarina karşı düşüncesizce davranışta bulunmasıdır.

Üst Alt