Haber Xiaomi CEO’su Redmi Note 7 ile ceviz kırdı

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
Arkadaşım, olmayan bir fiyatı varmış gibi gösterip üstelik bana "yanlışın var" diyorsan yaptığım gerçekçi fiyatlı yorumlara hazır olacaksın... Ben sana 320 dolara geliyor diyorum sen hâlâ daha 150 dolar fiyat yazıyorsun... Kaç kişi Çin den telefon alabiliyor da fiyatı 150 dolar diye ısrar ediyorsun... Bende diyorum ki o fiyata alman mümkünse al ve bana 300 dolara sat... ;)

Senin Türkiye için yaptığın gerçek olmayan fiyatlandırma iyi ama benim 320 dolara getirilip satılıyor dediğim mi kötü? Sen düzgün şekilde anlatıyorsun da ben yamuk şekilde mi anlatıyorum?

Bu ülkede şu anki getirilip kayıtsız satış fiyatı 320 dolar... Sen 150 dolar deyince fiyat 170 dolar ucuzlamıyor maalesef. Anlattığım şey bu... Sen hâlâ Çin de 150 dolar diyeceksen beni muhatap alma lütfen...

Niyetim şimdilik yok abi, fakat bu telefon nefsimi gıdıklıyor... :)
Görüntü olarak gıdıklamayacak gibi değil doğrusu...8=)
Diğer taraftan konuya pek dahil olmak istemiyorum ama bugün bir sitede Xiaomi Ceosu Lei Jun tarafından hazırlanan bir rapor olduğunu görmüştüm. ( yalnız ne kadar doğru, tartışılır ) Orada açıklanan 3 farklı ram ve depolama kombinasyonu haricinde, 6GB Ram+128 GB versiyonunun bu yıl içinde tanıtılabileceğinden bahsediliyor. Fiyatı ise 236 dolar civarında. Eğer ülkemize gelirse vergiler dahil 350 dolar bandında olacak. TEENA kayıtlarında görünen ve bu yıl içinde gelmesi kesin olan 4GB+128 GB versiyonu ise vergiler dahil 305 dolar...
Ek bilgi olarak sizin ve diğer dostların görüşlerine sunmak istedim...

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Bende konu başlığını görünce bi gülme tuttu beni '' ceviz kırma'' muhabbetinden :D

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:D:D

Şimdi sen yazınca jeton düştü... O muhabbet nasıl aklıma gelmedi acaba??

Sağlam güldürdün, teşekkürler. Yes~~

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
:D:D

Şimdi sen yazınca jeton düştü... O muhabbet nasıl aklıma gelmedi acaba??

Sağlam güldürdün, teşekkürler. Yes~~
Hep gülelim hocam.

Aklımız farklı çalışıyordur hocam, o yüzden gelmemiştir aklınıza. Kendi bilinç altımın ben, neyse :D

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt