Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ben hep siyahçı oldum bu zamana kadar ama dediğiniz gibi morlu pembeli olan akıl çeliyor.Tasarımı gerçekten harika ben de sevdim. Mor&Pembe karışımlı ve Mavi olanı gerçekten muhteşem. Alıcak olsam Mor&Pembe karışımlı rengini alırdım![]()
Çok iyi gerçektenBen hep siyahçı oldum bu zamana kadar ama dediğiniz gibi morlu pembeli olan akıl çeliyor.![]()
Naçizane tavsiyem; emin olmadığın/bilmediğin konularda kimseye "yanlışın var" "doğrusun" "haklısın" gibi hükümler kurmamandır...
6/64 olanından bana 300 dolara getir, 10 tane alayım, 800 dolar da sen kazan ayak üstü olur mu? Mümkün mü?
Bu fiyata alma ihtimalimiz var mı?
Sen alabiliyorsan al ve ben 300 dolara senden alayım... Mümkün mü?Yurtdışından alırsanız buna yakın fiyatlara alırsınız fakat Türkiye'de %60 daha pahalı olur.
Sen alabiliyorsan al ve ben 300 dolara senden alayım... Mümkün mü?
Canım ceviz çekti vallahiElle kırılabilen cevizdir onlar...Böyle reklam yaparak milletin nefsini gıdıklıyorlar sonra yarım metreden yere düşüp tuz buz olunca da kulak arkası kaşırlar...
Arkadaşım, olmayan bir fiyatı varmış gibi gösterip üstelik bana "yanlışın var" diyorsan yaptığım gerçekçi fiyatlı yorumlara hazır olacaksın... Ben sana 320 dolara geliyor diyorum sen hâlâ daha 150 dolar fiyat yazıyorsun... Kaç kişi Çin den telefon alabiliyor da fiyatı 150 dolar diye ısrar ediyorsun... Bende diyorum ki o fiyata alman mümkünse al ve bana 300 dolara sat...Hocam amacınız neden sürekli böyle laf sokma, sert çıkışma üzerine anlayamadım.Düzgün bir biçimde söylüyorum fakat böyle küçüser gibi "Alabiliyorsan al" tarzında bir yazışma yapıyorsunuz.Yaşınıza hürmeten saygısızlık yapmak istemiyorum.Çin'den falan bu fiyatlara almak mümkün bunu belirtiyorum.Gidip alırım gibi iddialarda bulunmadım fakat siz sürekli onu ima ediyorsunuz.
Niyetim şimdilik yok abi, fakat bu telefon nefsimi gıdıklıyor...Galiba telefonunuzu yenilemek niyetindesiniz veliazak hocam.....