Haber Xiaomi CEO’su Redmi Note 7 ile ceviz kırdı

ArizonaDream

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Meslek
Bankacı
Konular
30
Tasarımı gerçekten harika ben de sevdim. Mor&Pembe karışımlı ve Mavi olanı gerçekten muhteşem. Alıcak olsam Mor&Pembe karışımlı rengini alırdım :)
Ben hep siyahçı oldum bu zamana kadar ama dediğiniz gibi morlu pembeli olan akıl çeliyor. :)

dogukan.dw

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Doğukan
Cihazım
Note 12 Pro+
Meslek
Memur
Konular
78

dogukan.dw

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Doğukan
Cihazım
Note 12 Pro+
Meslek
Memur
Konular
78

dogukan.dw

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Doğukan
Cihazım
Note 12 Pro+
Meslek
Memur
Konular
78
Sen alabiliyorsan al ve ben 300 dolara senden alayım... Mümkün mü?

Hocam amacınız neden sürekli böyle laf sokma, sert çıkışma üzerine anlayamadım.Düzgün bir biçimde söylüyorum fakat böyle küçüser gibi "Alabiliyorsan al" tarzında bir yazışma yapıyorsunuz.Yaşınıza hürmeten saygısızlık yapmak istemiyorum.Çin'den falan bu fiyatlara almak mümkün bunu belirtiyorum.Gidip alırım gibi iddialarda bulunmadım fakat siz sürekli onu ima ediyorsunuz.

mehmet_dengiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Karşılıksız miui ailesine yardımı borç bilirim
Konular
49
Elle kırılabilen cevizdir onlar... :D Böyle reklam yaparak milletin nefsini gıdıklıyorlar sonra yarım metreden yere düşüp tuz buz olunca da kulak arkası kaşırlar...
Canım ceviz çekti vallahi

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Hocam amacınız neden sürekli böyle laf sokma, sert çıkışma üzerine anlayamadım.Düzgün bir biçimde söylüyorum fakat böyle küçüser gibi "Alabiliyorsan al" tarzında bir yazışma yapıyorsunuz.Yaşınıza hürmeten saygısızlık yapmak istemiyorum.Çin'den falan bu fiyatlara almak mümkün bunu belirtiyorum.Gidip alırım gibi iddialarda bulunmadım fakat siz sürekli onu ima ediyorsunuz.
Arkadaşım, olmayan bir fiyatı varmış gibi gösterip üstelik bana "yanlışın var" diyorsan yaptığım gerçekçi fiyatlı yorumlara hazır olacaksın... Ben sana 320 dolara geliyor diyorum sen hâlâ daha 150 dolar fiyat yazıyorsun... Kaç kişi Çin den telefon alabiliyor da fiyatı 150 dolar diye ısrar ediyorsun... Bende diyorum ki o fiyata alman mümkünse al ve bana 300 dolara sat... ;)

Senin Türkiye için yaptığın gerçek olmayan fiyatlandırma iyi ama benim 320 dolara getirilip satılıyor dediğim mi kötü? Sen düzgün şekilde anlatıyorsun da ben yamuk şekilde mi anlatıyorum?

Bu ülkede şu anki getirilip kayıtsız satış fiyatı 320 dolar... Sen 150 dolar deyince fiyat 170 dolar ucuzlamıyor maalesef. Anlattığım şey bu... Sen hâlâ Çin de 150 dolar diyeceksen beni muhatap alma lütfen...

Galiba telefonunuzu yenilemek niyetindesiniz veliazak hocam.....
Niyetim şimdilik yok abi, fakat bu telefon nefsimi gıdıklıyor... :)

Üst Alt