Haber Xiaomi CEO'su Mi 11 kutusundan adaptörü çıkmayacağını açıkladı

Akıllı telefon üreticileri kutu içerisindeki şarj adaptörlerini çıkarmaya başladı. İlk olarak iPhone 12 serisi ile birlikte Apple'ın yaptığı hamle, şimdi de Xiaomi tarafından yapılacak. Xiaomi CEO'su Lei Jun, Weibo üzerinden yaptığı açıklama ile Mi 11 kutusundan adaptörü çıkmayacağını açıkladı.

Akıllı telefon üreticileri çevresel sorunları iddia ederek adaptörleri kullanıcılarına sunmamaya başladı. Xiaomi'den de tıpkı Apple gibi aynı hamleyi uygulayacak. 28 Aralık tarihinde karşımıza çıkacak Mi 11'in kutusundan şarj adaptörü çıkmayacak.

Yalnızca Apple gibi değil Samsung Galaxy S21 serisinden de şarj adaptörü çıkmayacak. Teknoküpür olarak dün sizlerle Xiaomi'nin de bu yolu izleme ihtimalin var olduğunu Xiaomi'nin bu kararı almasının Mi 11 satışlarını nasıl etkileyeceği merakla bekleniyor.

 

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Yaş
40
Konum
Yurtdisi
Katılım
2 Aralık 2018
Konular
2
Mesajlar
734
Tepkime puanı
465
Puanları
78
Apple i sevmem ama adamlar ne yaparsa diger markalar onu takip/taklit ediyor. Misal o rezalet centik olayi...
Sarj cihazi icin tahmin edilen, sey bir sure sonra hic bir markanin sarj cihazi vermeyecek olmasiydi. Samsung kesindi bu konuda. Xiaomiden de bekliyordum acikcasi ama bu kadar cabuk degil.
Yapacaginiz belli olan bir sey konusunda bari dalga gecmeyin. Sonra cok daha rezil bir duruma dusuyorsunuz. Ayrica farkinda olmadan en buyuk rakibinizin ekmegine yag suruyorsunuz...
 
Üst Alt