Çözüldü Xiaomi Bootloader Sorunu (rn8pro)

aemieoglu51

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 8pro
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
V12.0.2.0.QGGINXM
Telefon Modeli
Redmi Note 8 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Yaklaşık 6 ay önce yurt dışı xiaomi redmi note 8 pro telefon aldım imei atma işini hep erteledim. Bugün geç kaldığımı düşürünerek bootloader kilidini açmak üzere bilgisayar başına geçtim fakat xiaominin unlock işlemi için 1400 saat verdiğini gördüm. Telefonun yasal kullanım süresi olan 4 ay geçti nasıl kullandığıma dair hiçbir fikrim yok Fakat 58 günü çıkartamayacağı aşikar. Birçok forum gezdim birkaç method uyguladım . XiaoMİTool v2 2 farklı saçma hata aldım XiaomiTool v2 den yanada yüzüm gülmedi. Cihaz çöp olmadan kilit açmama yardımcı olacak var mı ? :(
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çözüm
Yaklaşık 6 ay önce yurt dışı xiaomi redmi note 8 pro telefon aldım imei atma işini hep erteledim. Bugün geç kaldığımı düşürünerek bootloader kilidini açmak üzere bilgisayar başına geçtim fakat xiaominin unlock işlemi için 1400 saat verdiğini gördüm. Telefonun yasal kullanım süresi olan 4 ay geçti nasıl kullandığıma dair hiçbir fikrim yok Fakat 58 günü çıkartamayacağı aşikar. Birçok forum gezdim birkaç method uyguladım . XiaoMİTool v2 2 farklı saçma hata aldım XiaomiTool v2 den yanada yüzüm gülmedi. Cihaz çöp olmadan kilit açmama yardımcı olacak var mı ? :(
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Başvuru yaptıktan sonra hat kapansa bile kilit açılabilir. Mecbur bekleyeceksiniz yapacak bir şey yok. Tavsiyem fazla kurcalamamaniz çünkü sureyi uzatıyor

aemieoglu51

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 8pro
Konular
2
Tekrardan yardıma ihtiyacım var hattımı birkaç gündür kullanmıyorum, sim kartı çıkarıp başka cihazda kullansam sıkıntı olur mu ?

Oyla:

murad

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 4x
Konular
0
Arkadaşlar Redmi 8 kullanıyorum ama bu sabah birden servis yok uyarısı verdi ve hiç bir şekilde telefon çekmedi vodafone aradım ama onlarda bir sorun olmadığını hattımın düzgün çalıştığını söylediler. bilen biri varsa çok güzel olur. bu arada cihazı Ptt avmden aldım,şarj kablosu bizim ülkedeki prizlere uymuyor, sanırım çinden ithal edilmiş. yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar..

Oyla:

aemieoglu51

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 8pro
Konular
2
Arkadaşlar Redmi 8 kullanıyorum ama bu sabah birden servis yok uyarısı verdi ve hiç bir şekilde telefon çekmedi vodafone aradım ama onlarda bir sorun olmadığını hattımın düzgün çalıştığını söylediler. bilen biri varsa çok güzel olur. bu arada cihazı Ptt avmden aldım,şarj kablosu bizim ülkedeki prizlere uymuyor, sanırım çinden ithal edilmiş. yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar..
Sorunun ile ilgili yeni konu açsan mantıklı olmaz mı ?

Oyla:

telliogullarI

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recovery
Cihazım
note 8 pro
Konular
14
Sorun
peki sim kartı çıkarıp başka cihazda kullansam sıkıntı olur mu ?
Olmayacaigini dusunuyorum, tarafimca denenmistir. Ama benim denedigim cihaz nt 8 pro. Ben soyle yapmistim cihazi kapatip oyle cikarmistim sim karti.

Oyla:

aemieoglu51

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 8pro
Konular
2
Tekrardan merhabalar 1400 saat doldu hata yapmak istemiyorum yardımcı olacak var mı ? :(

Oyla:
Üst Alt