Çözüldü Xiaomi Bootloader Sorunu (rn8pro)

aemieoglu51

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 8pro
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
V12.0.2.0.QGGINXM
Telefon Modeli
Redmi Note 8 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Yaklaşık 6 ay önce yurt dışı xiaomi redmi note 8 pro telefon aldım imei atma işini hep erteledim. Bugün geç kaldığımı düşürünerek bootloader kilidini açmak üzere bilgisayar başına geçtim fakat xiaominin unlock işlemi için 1400 saat verdiğini gördüm. Telefonun yasal kullanım süresi olan 4 ay geçti nasıl kullandığıma dair hiçbir fikrim yok Fakat 58 günü çıkartamayacağı aşikar. Birçok forum gezdim birkaç method uyguladım . XiaoMİTool v2 2 farklı saçma hata aldım XiaomiTool v2 den yanada yüzüm gülmedi. Cihaz çöp olmadan kilit açmama yardımcı olacak var mı ? :(
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çözüm
Yaklaşık 6 ay önce yurt dışı xiaomi redmi note 8 pro telefon aldım imei atma işini hep erteledim. Bugün geç kaldığımı düşürünerek bootloader kilidini açmak üzere bilgisayar başına geçtim fakat xiaominin unlock işlemi için 1400 saat verdiğini gördüm. Telefonun yasal kullanım süresi olan 4 ay geçti nasıl kullandığıma dair hiçbir fikrim yok Fakat 58 günü çıkartamayacağı aşikar. Birçok forum gezdim birkaç method uyguladım . XiaoMİTool v2 2 farklı saçma hata aldım XiaomiTool v2 den yanada yüzüm gülmedi. Cihaz çöp olmadan kilit açmama yardımcı olacak var mı ? :(
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Başvuru yaptıktan sonra hat kapansa bile kilit açılabilir. Mecbur bekleyeceksiniz yapacak bir şey yok. Tavsiyem fazla kurcalamamaniz çünkü sureyi uzatıyor

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Aslında uzun süre vermesinin sebebini ilk mesajda kendiniz belirtmişsiniz. Aldığınız hafta içinde başvuru yapıp deneseydiniz kesinlikle 168 saat içinde kilit açılırdı. Malesef geç başvuru yapıldığı için süre uzun veriyor. SD işlemcili cihazlarda bu proplem mitool v2 aracılığıyla aşılıyor ama mtk işlemcilili cihazlarda bu yöntem işe yaramıyor malesef. şimdi 3 seçeneğiniz var ya cihazı bir kenera bırakıp sürenin dolmasını bekliyeceksiniz. Ya geçici şebeke işlemi yaptırıp süre dolana kadar cihazı kullanmaya devam edeceksiniz.. Yada box yardımı ile bootloader kilidi açılmadan imei işlemi yapılacak. illaki bootloader kilidi açılmasını istiyorsanız son seçenek ise box yardımı ile çin romu kurarız yeniden başvuru yaparsınız 168 saatte kesinlikle kilit açılır. (denenmiştir) tabi bu 1 hafta süre içinde çin romunda ingilizce kullanmak zorundasınız.

Oyla:

aemieoglu51

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 8pro
Konular
2
Aslında uzun süre vermesinin sebebini ilk mesajda kendiniz belirtmişsiniz. Aldığınız hafta içinde başvuru yapıp deneseydiniz kesinlikle 168 saat içinde kilit açılırdı. Malesef geç başvuru yapıldığı için süre uzun veriyor. SD işlemcili cihazlarda bu proplem mitool v2 aracılığıyla aşılıyor ama mtk işlemcilili cihazlarda bu yöntem işe yaramıyor malesef. şimdi 3 seçeneğiniz var ya cihazı bir kenera bırakıp sürenin dolmasını bekliyeceksiniz. Ya geçici şebeke işlemi yaptırıp süre dolana kadar cihazı kullanmaya devam edeceksiniz.. Yada box yardımı ile bootloader kilidi açılmadan imei işlemi yapılacak. illaki bootloader kilidi açılmasını istiyorsanız son seçenek ise box yardımı ile çin romu kurarız yeniden başvuru yaparsınız 168 saatte kesinlikle kilit açılır. (denenmiştir) tabi bu 1 hafta süre içinde çin romunda ingilizce kullanmak zorundasınız.
dün cihaza Xiaomi tools v2 üzerinden sıfırdan kurulum yaptım aynı sürüm ile . Fakat değişen bişey olmadı. Box işlemi nedir. Xiaomi tools v2 üzerinden çin romu yüklemek işe yarar mı ?

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
dün cihaza Xiaomi tools v2 üzerinden sıfırdan kurulum yaptım aynı sürüm ile . Fakat değişen bişey olmadı. Box işlemi nedir. Xiaomi tools v2 üzerinden çin romu yüklemek işe yarar mı ?
Sorumluluk kendinizde olmakla beraber deneyebilirsiniz. Şayet geçebilirseniz çin romuna 168 saatte kilit açılır..

Oyla:

aemieoglu51

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 8pro
Konular
2
Sorumluluk kendinizde olmakla beraber deneyebilirsiniz. Şayet geçebilirseniz çin romuna 168 saatte kilit açılır..
Denemediğim bir bu kaldı mecbur yapacağım. Çin romuna geçtikten sonra başka sim kullanmammı gerekiyor ?

Oyla:

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Bakın bunu bilmiyordum hocam,Çin romunda başvuru yapılınca 168 saat içinde %100 açılıyor mu?

Oyla:

aemieoglu51

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 8pro
Konular
2
mi hesabı, telefon ve işlem yaptığım bilgisayar sorun çıkarır mı ?

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Bakın bunu bilmiyordum hocam,Çin romunda başvuru yapılınca 168 saat içinde %100 açılıyor mu?
Kesinlikle. Denenmiştir. Ama bütün mesele bootloader kapalı çin romu kurabilmekte :)

Oyla:

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Kesinlikle. Denenmiştir. Ama bütün mesele bootloader kapalı çin romu kurabilmekte :)
Doğru.E peki başka herhangi bir romda bu yapılabiliyor mu hocam?Eng romda kilit açma yeri yoktu,herhangi başka bir romda var mı?

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Eng rom da başvuru yapılmaz ama çin romunda oluyor.. bunlar bölgesel torpiller tabiki xiaominin kendi ülkesine :)

Oyla:

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Eng rom da başvuru yapılmaz ama çin romunda oluyor.. bunlar bölgesel torpiller tabiki xiaominin kendi ülkesine :)
Peki hocam global cihazın emmc repair haricinde çin romunu açma ihtimali var mıdır?

Oyla:
Üst Alt