Xiaomi’nin bir türlü ülkemize gelmeyen oyuncu telefonu serisi Blackshark güncelleniyor! Yeni telefon ile İlgili gelişmeler var. Xiaomi bu yıl oyuncu telefonunu 2 versiyon olarak piyasaya...
Okumaya devam et...
Okumaya devam et...
kalın ağır ve büyük biraz büyük bi telefon bu. 650 dolar civarı olacak deniyor.Fiyatı ne kadar olur acaba tam aradığım telefon
Güçlü mü ondan bahsetkalın ağır ve büyük biraz büyük bi telefon bu. 650 dolar civarı olacak deniyor.
çıkmasıyla birlikte şuan değişiklik olmaz ise piyasanın en güçlü telefonu olacak. oyun telefonu bu zaten her türlü güçlü olurGüçlü mü ondan bahset![]()
9T Pro alacaktım vazgeçtim bunu bekliyelim ozamançıkmasıyla birlikte şuan değişiklik olmaz ise piyasanın en güçlü telefonu olacak. oyun telefonu bu zaten her türlü güçlü olur![]()
Oyun telefonuymuş öyle diyorlarGelse de tutacagini düşünmüyorum. Ayni islemci,ram, batarya olarak ayni modeller var ve cok daha şık ve günlük hayatta kullanilabilir cihazlar. Simdi mi 10 varken gidip niye alayim ki bu cihazdan
Hayirli olsun tabiki
ben tavsiye etmem. kaba bi telefon. zaten bu gelmez tr ye garantili düşünüyorsanız. hindistan çin gibi yerlerde satılıyor benim bildiğim mobil oyunların oynandığı nüfusu yüksek ülkeler9T Pro alacaktım vazgeçtim bunu bekliyelim ozaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Oyun telefonuymuş öyle diyorlar![]()