Haber Xiaomi Black Shark 2 Helo Tanıtıldı! Işıklı Mışıklı Oyun Telefonu

Vee uzun zamandır beklediğimiz canımız ciğerimiz Xiaomi Black Shark 2 Helo bizlere Hello dedi(Uff tamam bu çok kötüydü :D). Xiaomi bugün internet sitesi üzerinden Black Shark modelinin duyurusunu yaptı. Ses ve Tasarıma Odaklanılarak Yenilendi! Xiaomi Black Shark Helo modeline baktığımızda tasarım olarak bir önceki model ile büyük tasarım farkları göremesek de güzel iyileştirmelere maruz kalmış. […]

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Bu kadar telefon çıkararak Samsung yoluna başvurup ayağına sıkacak başka bir firma yok bodozlama gidiyorlar yakında çok cefasını çekeecekler.Telefonda 120 hz ekran yok madem oyun telefonu çıkarıyorsun koy 120Hz ekran niye oyun telefonu diyip sağlam bir ekran ile insanları keyiflendirmiyorsun. Razer Phone bak 120 hz ilk model çıkardı.Telefon piyasasında RazerPhone'dan onlarca kat daha bilgililer yaptıkları iş aynı seviyede bile değil. Buna para vereceğinize bu serinin ilk modelini alın paranız cebinizde kalsın , gereksiz model.

Mugrab

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mugrab
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Öğretmen
Konular
30
Telefon cikaracagina öncelikle gecmis cihazlarina güncelleme yollasin bir tane adam akilli firma yok yaw hepsi birbirinden beter

Mugrab

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mugrab
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Öğretmen
Konular
30
Lütfen üslubunuza dikkat ediniz.

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
ben almayayim gülüm sen önden buyur herseye m.. gibi atladigina göre
Öncelikle uslübünü takın kardeşim burası forum ortamı ve kişisel görüş paylaşmak belli nezaketle gayet normal . senin yorumuna da insan gibi öneride bulundum . Sen ise "m.." durduk yere sataşıyorsun yorumumu beğenmediysen ya cevap vermezsin ya da insan gibi cevap verirsin . Önce forum kurallarını öğren ....

Mugrab

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mugrab
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Öğretmen
Konular
30
Öncelikle uslübünü takın kardeşim burası forum ortamı ve kişisel görüş paylaşmak belli nezaketle gayet normal . senin yorumuna da insan gibi öneride bulundum . Sen ise "m.." durduk yere sataşıyorsun yorumumu beğenmediysen ya cevap vermezsin ya da insan gibi cevap verirsin . Önce forum kurallarını öğren ....
cok biliyorsunya once bi yazdigina bak ona gore konus kardesim ben orda seninle ilgili bisey yazmadim sen hemen atladin yazdiklarina bak sonra cvp yaz

Üst Alt