Xiaomi Apple Emoji Rootsuz

talhademirtas

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Acil Tıp Tek.
Konular
13
Arkadaşlar yabancı forumlarda anlatıldığı gibi yapiyorum son olarak üçüncü parti hatası alıyorum. Bunu daha önceden açtırmıştım ama böyle bir sorunla karşılaştım yardımcı olurmusunuz

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Root yapmam ama twrp'yi de yapabileceğimi sanmıyorum bana baya karışık geldi. Font değiştirmeyi başardım ben istediğim fontu yapıyorum ama işte bu Apple Emoji font nasıl yüklendiğini sorduğunuz o fontu yapınca apple emojileri geliyor sadece klavyeye de değil her yer de kullanabiliyorsun ama font olduğu için benim kendi yaptığım fontuda değiştiriyor ve bu değiştirdiği fontta bazı Türkçe harfler yok. Sorun bu başka Türkçe karakterli fontlarda olsa böyle apple emojili güzel olacak ama aramalarım sonuç vermedi bulamadım böyle bir şey.
Telefona root atarsanız sadece emojileri google play storeden bir uygulama ile çok rahat istediğiniz emojilere dönüştürebilirsiniz. Twrp veya root olmadan telefonda sistemsel değişiklikler yapmak zor. Yapsanız bile randıman vermez ki sizde şuan bu sorunu yaşıyorsunuz

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Nazlı

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Nazlıhan
Cihazım
Mi Max 2
Konular
14
Telefona root atarsanız sadece emojileri google play storeden bir uygulama ile çok rahat istediğiniz emojilere dönüştürebilirsiniz. Twrp veya root olmadan telefonda sistemsel değişiklikler yapmak zor. Yapsanız bile randıman vermez ki sizde şuan bu sorunu yaşıyorsunuz

Açıkçası daha önce bir kere root atmak için heveslenmiştim ama zararlarını görünce vazgeçtim.

Oyla:

Mertal

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Telefonun çökmesi, her şeyin silinmesi vb.
Bunlar hemen hemen bu tür işlerle uğraşan herkesin başına(benim bir çok defa olmak üzere) gelmiş olaylar :)))

Güvenlik açısından kullanılan banka alışveriş vb uygulamalardan yana sorun oluşmamış ise bu dedikleriniz çok ciddi şeyler değil :)

Oyla:

Nazlı

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Nazlıhan
Cihazım
Mi Max 2
Konular
14
Bunlar hemen hemen bu tür işlerle uğraşan herkesin başına(benim bir çok defa olmak üzere) gelmiş olaylar :)))

Güvenlik açısından kullanılan banka alışveriş vb uygulamalardan yana sorun oluşmamış ise bu dedikleriniz çok ciddi şeyler değil :)

Benim telefonda silenecek şeyleri tekrar bir araya getirmem oldukça zor o yüzden. Bir de ben pek anlamadığım için yapmaya cesaret edemiyorum.

Oyla:

Mertal

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Benim telefonda silenecek şeyleri tekrar bir araya getirmem oldukça zor o yüzden. Bir de ben pek anlamadığım için yapmaya cesaret edemiyorum.
Her şeyin bir çözümü var ama siz istemiyorsanız yapacak bir şey yok. Sizin kararınız sizin keyfiniz :)

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam nasıl yapmaya çalıştığınızı anlatarak yardım istemeniz halinde daha hızlı bir çözüm bulabilirsiniz zannediyorum...

Eğer tema olarak yüklemeye çalışıyorsanız Play store üzerinden indireceğiniz MIUI Theme Editor uygulaması ile, eğer yazı tipi olarak yüklemek istiyorsanız Uygulama - Miui Gizli Ayarlar v1.0 uygulaması ile yükleyebilirsiniz.
Valla hocam bende bakıyorum okuyorum beynim yandı :)yapabilsem yükleyip arkadaşlara bilgi verecem ama ortada sadece bi tane ttf dosyası var internetten biraz araştırma yaptım font içinmiş ve system/fonts klasörüne yazılıyormuş,klasörde birsürü ttf dosyası olduğu ve net bi açıklama olmadığı için şimdilik bişey yapmadım

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Benim pek kullandığım şeyler değil bu tür şeyler o yüzden bişey diyemeyeceğim ama telde devrim yapmak istiyorsan bl kilidini açıp twrp ve root yüklemeni tavsiye ederim,o zaman çevrendeki en havasından geçilmeyen tel seninki olur :)

Yukarıda miui gizli ayarlar apk sı paylaşılmış onunla istediğin yazı tipini kullanabilirsin
[doublepost=1526585386][/doublepost]
Bu ttf dosyası nasıl yükleniyor?
Mi font editor ile yükleniyor hocam rğer boş zman bulabilirsem
İos
İos italik
İos kalın
İos display gibi yazı tiplerinin hepsini hem ttf hem mtz paylaşacağım hepsini temalardan ya da sistemden çektim galiba

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23